Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu Ostatní • 245 m² bez realitky

Hostouň u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž • Terasa

Cena15 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 261 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.


Nabízíme k prodeji přízemní bezbariérový rodinný dům o třech bytových jednotkách.

Dům se nachází v obci Hostouň u Prahy, na rovinnatém pozemku o velikosti 1519 m2 v zástavbě novostaveb, které navazují na původní zástavbu. Přístup na pozemek je po asfaltové silnici ze severní strany, kde se zároveň nachází dvougaráž a venkovní parkovací stání na další tři vozy. Terasy domů jsou orientovány na jižní stranu. Pozemek je ze všech stran oplocen panelovo-betonovou zdí o výšce 150-200 cm. Dům je napojen na měststký vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Dům má třídu energetické náročnosti B - doloženo PENB. Dům nemá dokončenou finální vrstvu fasádní omítky - po dohodě možno barevně přizpůsobyt novému majiteli.

Dům je kolaudován v roce 2018. Hlavní dvě bytové jednotky na sebe navazují, jsou však plnohodnotně samostatné ( jedná se o dva rodinné domy, které jsou propojené střechou a základovou deskou, každý má svou vlastní obvodovou zeď a samostatný přístup - MOŽNOST INDIVIDUÁLNÍHO PRONÁJMU ).

Nad oběma bytovými jednotkami se nachází půdní prostor o velikosti cca 60 m2, který lze využít jako odkládací místo na sezóní věci, je zde instalována dřevěná podlaha a prostor je přístupný po žebříku z vnitřní chodby každého domu.

Každý dům má oddělenou zahradu - levá bytová jednotka ( LBJ ) s menší zahradou cca 250 m2 - pravá bytová jednotka ( PBJ ) má zahradu cca 750 m2, zde se zároveň nachází třetí bytová jednotka a to v samostatném domě pro hosty o velikosti 45 m2, s vlastní koupelnou a toaletou.

Každá bytová jednotka má vstup z obývacího pokoje na zastřešenou terasu, kde se nachází venkovní sezení.

Poznámky: dům je postaven z tvárnice Ytong o tloušťce 45 cm, ( bez nutnosti zateplení polysterénu ), bezpečnostní 9-komorová okna s trojsklem, vazníková konstrukce střechy, pálená taška Tondach, kompletní podlahové topení Rehau. V koupelnách a ložnicích jsou instalovány venkovní rolety, které místnost zcela zatmaví.

PBJ - 4 KK o velikosti 106 m2 ( ložnice se šatnou, dva dětské pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, samostatné WC s umyvadlem, technická místnost, kuchyně propojená s obývacím pokojem ) vše spojeno centrální chodbou, pokoje jsou neprůchozí - viz půdorys. Dům je vytápěn plynovým kotlem GEMINOX, který je napojený na podlahové topení a ohřev vody. V celém domě je instalována vinylová podlaha a kompletní nábytek dělaný na zakázku ( 3x vestavěné skříně, postel s nočními stolky, šatna, kuchyně). V kuchyni jsou instalovány spotřebiče značky Whirpool a to konkrétně: - vestavěná lednice s mrazákem - samostatný mrazák - indukční deska - trouba - mikrovlná trouba - myčka - klimatizace.

LBJ - 3 KK o velikosti 94 m2 ( 2x pokoj, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou, samostatné WC s umyvadlem, technická místnost, kuchyně a malá spíš navazují na obývací pokoj ) vše spojeno centrální chodbou, pokoje jsou neprůchozí - viz půdorys.

Dům je vytápěn plynovým kotlem GEMINOX, který je napojený na podlahové topení a ohřev vody. v Celém domě je instalováno linoleum. Kuchyně dělaná na zakázku se spotřebiči značky Mora.

pro bližší informace jsem jako majitel rád k dispozici na 773 614 714

(fotografie RD a půdorys možno zaslat emailem)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626553
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 10. 2020
StavNovostavba
PENBB
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
Plocha245
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1
Typ budovyNízkoenergetický
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Novostavba

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 67 261 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google