Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 41 m² bez realitkyTřída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Třída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 814 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám prodej zrekonstruovaného bytu 1+1 v osobním vlastnictí, který se nachází v Hradci Králové na ul. třída Edvarda Beneše. Byt o celkové ploše 41m2 se nachází ve 4.NP panelového domu se dvěma výtahy. Vstupní dveře do domu jsou na čip. Panelový dům je po revitalizací (zateplení, plastová okna, fasáda, výtah, stoupačky,...).

Do bytu je vstup ze společné menší před-chodby, ve které se nachází menší společná místnost sdílená s dalšími dvěma okolními byty a která se dá využít například pro uskladnění kola.

Do samotného bytu je pak vstup přes robustní bezpečnostní dveře zn. SAPELI. Byt v minulosti prošel kompletní rekonstrukcí. V bytě je nová elektroinstalace, stoupačky jsou v plastu, dveře zn. SAPELI s dřevěnými obložkami. V celém bytě je PVC podlaha, v pokoji pak navíc ještě kvalitní koberec a v koupelně keramická dlažba. Okna bytu jsou směrována na východní stranu do otevřeného areálu se zelení a výhledem, takže nebudete nuceni koukat do dalšího panelového domu...

Součástí bytu je praktická, na míru řešená, kuchyňská linka s velkým množstvím úložných prostor. Vestavěná elektrická trouba, sklokeramická varná deska a digestoř, vše značky SIEMENS. Dále vestavěná mikrovlnná trouba značky MORA. V kuchyni zůstává také lednice značky BEKO.

Koupelna je vybavená vanou, umyvadlem, zrcadlovou skříňkou a topným žebříkem. V pokoji zůstává postel (160×200cm) se sklápěcím úložným prostorem (bez matrace), dále TV stolek a menší skříňka (vše zn. IKEA). Na chodbě je “téměř vestavěná” skříň, která tak poskytuje další velké množství úložného prostoru. K bytu náleží také sklepní kóje.

Lokalita je velmi žádaná a to nejen díky množství zeleně, ale také množství sportovišť a blízkou občanskou vybaveností. V blízkosti bytu, resp. panelového domu se nachází:

- Zastávky MHD (Velkopopovická, Benešova a Štefánikova)

- Supermarket Billa (cca 50m od domu), Albert (cca 400m), Lidl (cca 700m)

- Nákupní centrum Futurum cca 10min cesty pěšky

- Dále například fitness centrum, lékárna, pošta, škola, školka, restaurace a spousta v bezprostřední blízkosti vchodu domu

Majitel bytu může také přenechat kryté parkovací stání ve společných garážích přímo pod bytovým domem. Parkovací stání není předmětem prodeje, je však možné domluvit převod/přenechání pronájmu parkovacího místa novému majiteli bytu.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627299
Dispozice1+1
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBenešova
🚶 124 m (1 min)
PoštaHradec Králové 12
🚶 162 m (2 min)
ObchodBilla
🚶 83 m (1 min)
BankaRaiffeisen Bank
🚘 2 718 m (6 min)
RestauraceKOZLOVKA HK
🚶 533 m (6 min)
LékárnaLékárna Niko
🚶 614 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Mandysova
🚶 736 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Sion
🚘 1 852 m (6 min)
Sportoviště
🚶 475 m (6 min)
Hřiště
🚶 513 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.