Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyGrafická, Praha - Smíchov

Grafická, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby5 700 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím pronájem zrenovovaného atypického bytu (49 m², neobvyklá dispozice - 1 + 1 + alkovna, vysoké klenuté stropy) ve zrekonstruovaném domě v Praze na Smíchově blízko Anděla. Metro Anděl/OC Nový Smíchov jednu stanici tramvají, zastávka 2 min pěšky od domu. Byt se nachází ve sníženém přízemí s výhledem do zeleně. Z kuchyně je vlastní vstup na společný velmi hezky upravený dvorek. Byt má plně zařízenou kuchyň se sklokeramickým sporákem, lednicí, pračkou, sušičkou, myčkou a mikrovlnnou troubou. V obývacím pokoji je vestavěné patro na spaní, sedací souprava ve tvaru L a dostatek úložného místa. Na hlavní místnost navazuje alkovna, která může sloužit jako samostatná ložnice nebo úložný prostor. Součástí bytu je sprchový kout, oddělená toaleta a malá předsíňka.

Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby. Poplatky zahrnují zálohy do fondu oprav ve výši 2.800,-/1 osoba nebo 3.200,-/2 osoby, připojení vysokorychlostního internetu a náklady na spotřebu el. energie, kterou bude mít nájemce převedenou na sebe.

I am offering a fully refurbished two room apartment in a residential building for rent. The building is renovated, located in Smíchov, near Anděl, with very good access to public transport (tram stop 2 min away, metro station at Anděl).

The apartment is at ground level, with access to a small, well-tended backyard. It has an atypical layout, with high ceilings. It consists of fully equipped kitchen (fridge, electric stove, dishwasher, washing machine, microwave oven), living room with alcove, shower and separate toilet. The living room includes double bed on raised platform,couchand wardrobe. The large alcove can be used for storage.

The place is ideal for couples or a single person. Monthly payments include high-speed internet connection and down payment for electricity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627475
Dispozice2+kk
StavDobrý
Typ budovyCihla
Plocha49
Dostupné od24. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBertramka
🚶 121 m (1 min)
PoštaPraha 53
🚘 1 996 m (4 min)
Obchod
🚶 13 m (0 min)
BankaErste Bank
🚶 613 m (7 min)
RestauraceCJ26 Restaurant
🚶 7 m (0 min)
LékárnaEUC Lékárna
🚶 734 m (9 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 65 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 1 577 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 535 m (7 min)
Hřiště
🚶 267 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.