Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 49 m² bez realitkyFrantiska Kadlece, Praha - Libeň

Frantiska Kadlece, Praha - Libeň
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 118 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jsem přímý majitel. Prodávám byt (novostavba, cíhla) 1+kk v rozloze 40 m2 s balkónem 9 m2 OV v Praze 8, Liben. Cena je 2,3 miliony Kč, garáž. stání v domě. Byt se nachází v klidné lokalitě blízko metra B (Palmovka) a C (Kobylisy). Je dobrá dostupnost do centra. V bytě je zařízená kuchyňská linka (včetně spotřebičů Whirpool), plastová okna, plynový kotel. Sprchový kout je spolu s WC. V lokalitě je několik parků a hodně zelení.

Je částečně financován hypotékou. Tu bych chtěl splátit předčasně, což bude trvat kolem 2 týdnů. Samozřejmě uděláme veškeré potřebné smlouvy. Náklady na právníka hradím já.

I am the direct owner. Offer apartment 1+kk 40 m2 (+9 m2 balcony) in the new brick house OV (private property) in Prague 8, Liben. The price is 2,2 mil. Kč including the parking place inside the house and equipped kitchen unit (Whirpool appliance). The apartment is situated between the metro B Palmovka and C Kobylisy. Close to the centre of Prague (30 minutes by tram). There are 2 parks in the area.

The apartment is partially financed by the mortgage with the possibility of the premature loan payoff. I meet all the costs for the lawyer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu62859
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.