Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 180 m² bez realitkyAloisina Výšina , Liberec - Starý Harcov, Liberecký kraj

Aloisina Výšina , Liberec - Starý Harcov, Liberecký kraj
Cena4 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o přízemní, částečně podsklepený atriový dům po generální rekonstrukci probíhající nepřetržitě posledních 7 let. Dokonalá orientace na jih - velmi světlý, ze všech místností výhled na Ještěd. Napojení na plyn, vodovod, elektřinu a odpady. Zcela nové vertikální hydroizolace, protiradonové izolace, vyměněné instalace včetně kotle, nová plastová okna včetně vnějších i vnitřních parapetů, celkové zateplení včetně nové fasády, bezpečnostní dveře na vstupu. Přistavěno bylo nové zádveří a koupelna - obojí s podlahovým vytápěním a vestavěným nábytkem na míru. Obytná část zahrnuje zádveří, velkou halu, koupelnu s WC, dva menší pokoje (cca 12m), velkou ložnici (cca 18m)a obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem (40m). Z obývacího pokoje (krbová kamna)vede vstup na terasu (nová dlažba, odvodnění a izolace) s trávníkem a osázenou zahradou + vstup na balkon. V místnostech jsou parkety, dlažby a plovoucí podlahy + vestavěný nábytek woodface. Kuchyňská linka Scavolini-Natuzzi, spotřebiče Miele, Whirlpool. V suterénu je technická místnost sprchový kout s přípravou na vestavbu sauny, samostatné WC, komora, sklad pro sportovní potřeby a garáž. Dům se nachází na vlastních pozemcích, osázených a udržovaných.

This is a terraced house, ground floor dedicated to living space, underground includes garage, technical room, two storage rooms, shower corner and space ready for sauna construction. Whole house went through major reconstruction during last 7 years. New water and heat isolations were placed, new windows, security entrance door, new heating and electricity instalations were done, new hall and bath-room were constructed (with floor heating in both rooms). At the living area there is entry hall, dressing hall with huge wardrobes, bathroom inc. WC, two smaller rooms (12m), one big bedroom (18m) and a living room connected with dining corner and kitchen (40m). Living room has a fire-place and is connected with the terrace (with the garden) and a separate balcony. All the house is south oriented and very light. Nice view over the city and Ještěd mountain. House is located on own landscapes maintained as a garden and alpinium.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63005
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha180
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.