Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 20 m² bez realitkyVrážská, Praha - Radotín

Vrážská, Praha - RadotínMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné7 949 Kč

+ Poplatky za služby1 950 Kč
+ Vratná kauce9 900 Kč


Pronajmu mini garsonieru v bytovém domě v Praze 5 - Radotíně, ideální pro 1 osobu. Cena nájmu je 7950 Kč, cena služeb včetně elektrické energie a topení je 1950 Kč pro 1 osobu. Poplatky zahrnují i elektrickou energii, topení a vodu. Součástí je také nově instalovaný kuchyňský koutek bez spotřebičů. Byt může být prázdný nebo zařízen nábytkem. Internet v bytě je možný za zvýhodněných podmínek (300 Kč měsíčně). V domě je k dispozici i veřejná prádelna.

Kauci je možné uhradit ve splátkách.

Uzavření smlouvy je samozřejmostí, stejně tak jako v případě potřeby vystavení potvrzení o zajištění ubytování. Parkování je možné zdarma na ulici a nebo za poplatek ve dvoře objektu.

Zastávka autobusu je 20 m od vchodu do domu a vlakové nádraží je 50 m od domu. V docházkové vzdálenosti je plná občanská vybavenost. Obchody s potravinami - Billa, Penny Market, Albert, Žabka; lékárna, cukrárna, hračkářství, drogerie, kadeřník, kavárna.

V okolí domu je mnoho restaurací. Před domem je park s lavičkami. Řeka je 200 m od domu. Kolem řeky vede cyklostezka. V Radotíně je krytý i venkovní bazén, sauna, atletický stadion, fotbalové hřiště, sportovní hala. Z Radotína vede cyklostezka až do centra Prahy. V Radotíně jsou oba stupně základní školy, Gymnázium Oty Pavla a Střední odborné učiliště.

Studio apartment for rent in an apartment building with reconstructed facade. Rent is 7950 CZK, services for 1 person 1950 CZK. The service fee includes also electricity, heating and water. The apartment is furnished with kitchen. The apartment can be empty or furnished with furniture. Internet available for CZK 300 per month. Public laundry place is available in the building.

There will be a written contract in place. Also, on request, we will issue a confirmation about accommodation for the foreigners police.

Deposit can be paid in installments.

The bus stop is 20 meters from the building. The train station is 50 meters from the building. Grocery shops, pharmacy, sweet shop, toy shop and other shops within 100 meters from the building.

There are many restaurants in the vicinity of the building. There is a little park in front of the building. The river is 200 m from the building. There is a grammar and well as a secondary school in Radotin.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630237
Dispozice1+kk
Dostupné od23. 4. 2021
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha20
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Parkování
Předzahrádka 1 m²
Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Radotín
🚶 55 m (1 min)
PoštaPraha 512
🚶 616 m (7 min)
ObchodEso
🚶 36 m (0 min)
BankaKomerční Banka
🚶 12 m (0 min)
RestauraceRestaurace Na nádraží
🚶 175 m (2 min)
LékárnaDr.Max
🚶 50 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Oty Pavla
🚶 572 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 621 m (7 min)
SportovištěSokolovna
🚶 438 m (5 min)
Hřiště
🚶 339 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.