Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyV Prokopě, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

V Prokopě, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj
Cena2 240 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 164 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v klidné lokalitě města Čelákovice. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží ze tří cihlového domu a skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje propojeného s kuchyní, spižírny, chodby s vestavěnou skříní, koupelny, samostatné toalety, balkónu a lodžie. K bytu patří samostatný uzamykatelný sklep skládající se ze dvou místností a společné prostory vlastníků domu (mandlovna a prádelna). Okna bytu jsou plastová a jsou situována na východ a západ. V obývacím pokoji je komínová šachta s možností připojení na krb nebo kamna. V bytě je zavedeno připojení na internet a kabelovou televizi. Po domluvě je možné v bytě ponechat spotřebiče (lednice, pračka). Byt je možné převzít s výhodnou hypotékou.

Kousek od domu se nachází autobusová a vlaková zastávka. Lokalita je výborně dostupná z Prahy a to autem cca 20 minut, autobusem a vlakem (jezdí každou půlhodinu) 30 minut. V blízkosti domu se nachází parkoviště a garáže, které je možné si pronajmout. Centrum města je vzdáleno od domu cca 10 minut. Nachází se zde dvě mateřské školy, dvě základní školy, jedna střední škola, obchodní střediska, sportovní centra, bazén apod. Za domem se nachází louka, les a vodní nádrže s možností koupání, výborná lokalita pro cyklistiku, turistiku, in-line.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63040
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha85
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.