Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 164 m² bez realitkyHrušovany u Brna - Hrušovany u Brna, Jihomoravský kraj

Hrušovany u Brna - Hrušovany u Brna, Jihomoravský krajGaráž
Cena13 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velkého rodinného domu se zahradou v Hrušovanech u Brna. Dům se nachází v okrajové části obce a je připojen na veškeré inženýrské sítě. Jedná se o jednopodlažní novostavbu rodinného domu o zastavěné ploše 164m2 s navazujícím krytým stáním pro jedno auto a garáží. Na domě byly použity nadstandartní materiály a zateplení, na podlaze je položeno 23 cm polystyrénu, obvodové stěny jsou zatepleny 20 cm vrstvou polystyrenu a strop je zateplen 50cm minerální vaty, jež spolu s předokenními žaluziemi zabraňuje přehřívání interiéru. Obytná část domu je dispozičně řešena jako 5+kk. Je zde k dispozici veliký obývací prostor s dominantními velkým francouzským oknem, spojený s kuchyňskou a jídelní částí, to vše o celkové velikosti 41 m2. Z kuchyně se lze dostat do spižírny o velikosti 3,3m2 Dále jsou zde tři pokoje o velikosti 15, 14 a 13,5 m2, ložnice 10,5 m2 a šatny o velikosti 5,3m2, technická místnost s vanou o velikosti 6 m2, koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou o velikosti 8,5 m2, další samostatná toaleta o velikosti 1,5m2 a prostorným zádveřím o velikosti 3,9 m2. Všechny místnosti jsou krásně prosvětlené a z obývací části a dvou pokojů je přímý výstup na vydlážděnou terasu o celkové ploše 27 m2 z toho 14m2 je kryté střechou a do zahrady. Kompletní technické zázemí domu, jako vytápění, pračka, sušička, je soustředěno do technické místnosti. V celém domě je podlahové vytápění (kondenzační plynový kotel) a v každé obytné místnosti a koupelně je samostatný termostat na regulaci teploty, v obývacím pokoji je pak umístěná centrální jednotka regulace vytápění, ze které se dá pohodlně ovládat jednotlivé místnosti. Podlahovou krytinu tvoří kvalitní plovoucí podlaha a dlažba. Veškeré místnosti v domě mají předokenní žaluzie na elektrický pohon. Veškerá sanita v dome je od výrobce Villeroy Boch a Grohe. Vnitřní interiérové dveře a sekční garážová vrata jsou od firmy Hörmann. Na obytnou část domu navazuje kryté stání o velikosti 20 m2 a garáž o velikosti 21 m2 se sekčními vraty na dálkové ovládání. Před domem a garáži je velká vydlážděna plocha, na které zaparkují další dvě auta. V garáži je umístěn sklep na ovoce/zeleninu o velikosti 3 m2. Nad domem je pochozí půda o velikosti 30 m2. Obklopující zahrada domu je zatravněna a oplocena. Na zahradě je i retenční nádrž na dešťovou vodu o objemu 6 m3. V interiérech jsou namontované svítidla a kuchyňská linka spolu s nábytkem v koupelně a toaletě bude dokončena koncem listopadu 2020.

Obec Hrušovany u Brna nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dostupnost do centra Brna díky blízké železniční zastávce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631531
Dispozice5+kk
Plocha pozemku731
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha164
Dostupné od1. 12. 2020
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.