Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyBraunerova, Praha - Libeň

Braunerova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč


Pronajmeme krásný světlý byt po kompletní rekonstrukci nacházející se v atraktivní lokalitě blízko centra města. Budova je rovněž po kompletní rekonstrukci vnitřních prostor, rozvodů a fasády. Byt je v 1. patře krásného historického cihlového domu. V lokalitě je výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost (tram. 10, 24 a 25 zast. U Kříže cca 30m od domu, metro B –Palmovka 3 zastávky tramvají, metro C - Kobylisy 6 zastávek tramvají, bus 140, 165 a 185 zast. U Kříže cca 100m od domu).

Byt sestává ze dvou světlých pokojů, každý cca 20m2, z nichž v jednom je umístěna nová kuchyňská linka. Dále zde je koupelna s masážním sprchovým koutem, oddělené wc, prostorná předsíň/chodba, a komora s praktickým regálem. Byt je vytápěný etážovým plynovým topením. Povrchy: plovoucí podlaha, parkety, dlažba. V bytě je zaveden internet.

Vybavení: lednice/mrazák.

Měsíční nájem činí 10 000,- Kč + energie dle vlastní spotřeby (plyn, elektro), tj. cca 1 500,-, vratná kauce ve 10 000,- Kč.

Nájemní smlouvu je možné opakovaně prodloužit.

V případě zájmu prosím volejte 721 350 536, nebo piště na adresu landova.marketa@seznam.cz

Warm,bright and centrally located flat for rent 47m2.Perfectly situated for connections to public transport - tram stop U Krize is only 1 minute away, taking you to metro B Palmovka (three stops), or metro C Kobylisy (six stops) or only 15 minutes to the center by tram.

The flat is on the first floor of this newly renovated early 20th century classic building and has one large bedroom with a beautiful parquet floor and simaler size of kitchen (with pantry) which is less than a year old.

Its in perfect condition and has everything you need including a fridge.If you dont like to cook there are several inexpensive restaurants within easy walking distance to choose from.

Bathroom and toilet are small, but new and separate. The flat is listed as semifurnished.

The flat represents excellent value for money and ideally would suit a working couple. Although you will have to pay your own energies the rent includes all service charges.One month deposit required.

Call 723 422 882 or send an e-mail to jasoncarne66@hotmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63184
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.