Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 216 m² bez realitkyJenčice - Jenčice, Ústecký kraj

Jenčice - Jenčice, Ústecký krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 na předměstí Třebenic. Jedná se o samostatně stojící dům s obyvatelným podkrovím, dřevěným krovem, střešní krytinou Bramac o přibližné podlahové ploše 216 m2. Dům má dva samostatné vchody a lze jej přizpůsobit a dodělat na 2 bytové jednotky. Dům prodáváme částečně zařízený.

Celková plocha pozemku je cca 1411 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří je o velikosti cca 225 m2 a zahrada cca 1420 m2, kterou lze v budoucnu využít jako stavební parcelu, jelikož se nachází v obytné zóně obce. Na zahradě je skleník a různé ovocné stromy.

Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodu, septik. Na dvoře je studna. Vytápění a ohřev vody je řešeno kombinovaným plynovým kotlem.

V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj a koupelna s WC. V podkroví se nachází 2 pokoje a ložnice s balkónem. Druhým vchodem do domu se dostanete do tzv. letní kuchyně, na půdu a sklepa, ve kterém je i technické zázemí domu, což je plynové vytápění a ohřívače teplé vody. Na dvoře se nachází garáž na 3 osobní automobily se sociálním zařízení, garáž je vytápěna. Nad garáží je místnost o velikosti 70 m2, která byla zamýšlena jako bytová jednotka nebo apartmán. Tato místnost má samostatnou koupelnu s rozvody elektroinstalace, vody a odpadů. Na dvoře je položena zámková dlažba, kde je možnost parkování dalších 3 vozidel. Za obývacím pokojem se nachází terasa.

Dům se sice nachází v katastrálním území obce Jenčice, ale je to tzv. předměstí města Třebenice, tzv. Čertovka. Tudíž je zde veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, obchody, zubní ordinace, zdravotní středisko, pošta, městská policie, hřiště, krytá sportovní hala, tenisové kurty, restaurace, čokolaterie-cukrárna, penziony atd.

Máme vynikající dostupnost do okolních měst a obcí, zejména z důvodu vlakové a autobusové dopravní dostupnosti, napojení na D8 je ve vzdálenosti 4 km - Praha, Drážďany. Dojezd do Prahy je cca 59 km.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.

Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás.

REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT ANI NEKONTAKTOVAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632067
Dispozice5+1
Dostupné od31. 5. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha216
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 820
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Garáž
Terasa
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.