Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyManželů Dostálových, Praha - Kyje

Manželů Dostálových, Praha - KyjeMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 745 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nezařízený byt 3kk o velikosti 63m² s zaskleným balkonem a sklepem. Byt nachází ve 2. patře (z celkem 5) panelového domu s výtahem. V roce 2020 prošel rekonstrukcí koupelny a samostatné toalety, kuchyně a zasklení balkonu. Byt nabízí 2 samostatné neprůchozí pokoje. V jednom z pokojů zůstává šatní skříň s posuvnými dveřmi. Kuchyňská linka je vybavena sporákem. V případě zájmu lze dovybavit dalším nábytkem či lednicí. Vestavěná skříň na chodbě nabízí další úložné prostory. Před domem je volné parkování.

V blízkosti je obchod s potravinami, autobusová zastávka Sídliště Jahodnice, mateřská školka, Albert (800 m), Europark Štěrboholy (2,3 km), OC Černý Most (4,3 km). V okolí je spousta zeleně, za zmínku stojí například krásný Počernický rybník a cyklostezky.

K uvedené ceně se hradí vyúčtovatelné zálohy na vodu, vytápění a služby ve výši 3745 Kč měsíčně (při 2-3 osobách). Elektřina a plyn se převádí na nájemce. Internet si zřizuje nájemce sám. Nehluční mazlíčci nejsou překážkou. Byt je k dispozici ihned.

We offer for long-term rent an unfurnished 3-bedroom apartment with 63 m² of living space with a glazed balcony and a cellar. The apartment is located on the 2nd floor (out of 5) of a panel house with an elevator. In 2020, the apartment underwent a renovation of the bathroom and separate toilet, kitchen and balcony glazing. The apartment offers 2 separate rooms. In one of the rooms there is a wardrobe with sliding doors. The kitchen is equipped with a stove. In case of interest, it can be equipped with additional furniture or a refrigerator. The built-in wardrobe in the hallway offers additional storage space. There is free parking in front of the house.

In the neighborhood you can find a grocery store, bus stop Sídliště Jahodnice, kindergarten, Albert (800 m), Europark Štěrboholy (2.3 km), OC Černý Most (4.3 km). There is a lot of greenery in the area, worth mentioning beautiful Počernický pond and bike paths.

The stated price excludes a reconciliable deposit for water, heating and services in the amount of CZK 3,745 per month (for 2-3 people). Electricity and gas are transferred to the tenant. Internet is not included and can be handled by the tenants themselves. Noiseless pets are not an issue. Immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632477
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Lodžie
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Jahodnice
🚶 285 m (3 min)
PoštaPraha 912
🚘 2 402 m (6 min)
Obchod
🚶 328 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 814 m (4 min)
RestauraceLa Botega
🚶 435 m (5 min)
LékárnaBenu
🚘 2 664 m (7 min)
Škola
🚘 2 160 m (6 min)
Mateřská školacentrum pro postizene deti
🚘 4 704 m (9 min)
Sportovištěsportovní areál Hamr-Štěrboholy
🚘 2 044 m (6 min)
Hřiště
🚶 180 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.