Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyModrého, Praha - Hloubětín

Rezervováno
Modrého, Praha - HloubětínMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Cena9 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 628 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji výjimečný a kompletně vybavený byt v Pražských Vysočanech v ulici Modrého, Praha 9. Byt s dispozicí 3+kk o celkové ploše 75,4 m2 a prostornou terasou o velikosti 10,4 m2 v nadstandardním provedení. Byt se nachází v posledním 6. patře novostavby projektu „Zahrady nad Rokytkou II“, který byl dokončen koncem roku 2017. Tato vyhledávaná lokalita je ideální pro mladé páry i pro rodiny s dětmi a to díky velké škále dětských hřišť v okolí v čele s oblíbeným dětským hřištěm „Park Zahrádky“. Součástí vlastnictví bytu je také přístup na soukromé hřiště na které mají umožněn vstup pouze majitelé bytů z tohoto bytového domu. V blízkém okolí jsou oblíbené procházky, výlety a sportovní aktivity díky krásné okolní přírodě, oblíbené stezce podél potoku Rokytka a také třeba Fitness louce Rokytka či cyklostezce která probíhá přímo pod bytovým domem.

Uspořádání bytové jednotky nabízí vstupní chodbu s mnoha vestavnými skříněmi, sezením s otevřeným prostorem na obuv. Z chodby je dále vstup do místnosti se samostatným wc s umývátkem, hlavní koupelny, kde naleznete vanu, umyvadlo na desce a prostorný sprchový koute. Z pokračující chodby je možné vstoupit do ložnice, pokoje a obývacího pokoje s kuchyňským koutem ze kterého je dále vstup na terasu s posezením. Jistě oceníte, že součástí kupní ceny je také prostorné vnitřní parkovací stání a sklepní kóje o velikosti 2,9 m2.

Do interiéru bytové jednotky byly vybírány velmi kvalitní výrobky a materiály, v chodbě a obytných místnostech byla položena dřevěná dubová parketová podlaha výrobce Boen, v koupelně a na wc je položena keramická dlažba a stěny jsou obloženy keramickým obkladem. Zařizovací předměty byly vybrány z designových řad výrobce Villeroy & Bosch a baterie z řady výrobce Grohe, které jsou v hlavní koupelně v prostoru sprchového koutu a u umyvadla pod omítkové. V koupelně je dále prostorný sprchový kout se skleněnou zástěnou a dvěma sprchovými hlavicemi, vana je z drceného mramoru a navíc obsahuje osvětlení visual therapy, které nabídne Relax během koupele.

Komfortní prostředí zajistí v obývacím pokoji, ložnici a pokoji umístěná vnitřní klimatizace Daikin, která nabízí funkce: chlazení, topení, ventilace a zvlhčování vzduchu. Její velikou výhodou je možnost ovládání z mobilního telefonu vzdáleným přístupem. Můžete si tedy nastavit požadovanou teplotu, ještě než dorazíte domů. Venkovní jednotka je umístěna na střeše budovy, takže nezabírá prostor na terase, nekazí vzhled domu a neobtěžuje hlukem.

Kuchyňská linka je provedena v kombinaci tmavé dřevěné dýhy, bílého laku a speciální pracovní desky z černého exotického kamene. Součástí pracovní desky je prostorný dřez Franke s baterií Grohe a indukční varná deska Siemens. Dalšími spotřebiči je designová digestoř, mikrovlnná trouba a pečící trouba značky Bosch a integrovaná myčka Siemens.

Prostorná dřevěná terasa směrovaná na jiho-západ nabízí výhled do okolní přírody a dětského parku, ale je také vynikajícím prostorem pro posezení nebo grilování s přáteli a rodinou.

Byt nabízíme k prodeji mimo výše uvedeného také včetně veškerého designového osvětlení, vestavných skříní na chodbě i v ložnici, TV stolku, sestavy polic s knihovnou a nechlazenou vinotékou, závěsů a záclon v obývacím pokoji a ložnici. Byt je také nyní čerstvě vymalován a je tak připraven k okamžitému nastěhování.

V případě zájmu je možné se domluvit také na odprodeji zbývajícího vybavení, které nyní není součástí kupní ceny jako je například: postel, sedací souprava, jídelní stůl s židlemi, venkovní sezení, apod. Bližší informace vám rádi sdělíme při osobním jednání nebo prohlídce bytu. Prohlídku je možné uskutečnit buď fyzicky, nebo nabízíme virtuální prohlídku přes Facetime, whatsapp, messanger.

Skvělou dostupnost této lokality zajišťuje kompletní MHD – kdy je 3 minuty chůze tramvajová zastávka U Elektry (linky 8 a 25) a nedaleko je také stanice metra B Kolbenova. V blízkosti komplexu se také nachází poliklinika Vysočany, soukromé i statní školy a školky, obchodní centra Galerie Fénix a Harfa, či velmi blízký retail park Poděbradská (Billa, KIK, Pepco, lékárna, zverimex).

Právní servis je zajištěn a případně vám můžeme pomoci také s projednáním financování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632583
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
MHD 2 minuty autem
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Elektry
🚶 452 m (5 min)
PoštaPraha 94
🚘 1 849 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 584 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 850 m (4 min)
RestauraceU dvou smrků
🚘 1 173 m (2 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 624 m (7 min)
Škola
🚘 1 830 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská - odloučené pracoviště Sadská
🚘 2 752 m (6 min)
Sportovištěbazén Hloubětín
🚘 2 127 m (5 min)
Hřiště
🚶 271 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.