Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyU školičky, Praha - Libeň

U školičky, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v atraktivní lokalitě blízko centra.Byt je v 1.podlaží cihlového domu. V lokalitě je výborná občanská vybavenost(obch.centrum,poliklinika,sport,školka,ČD).Dopravní dostupnost centrum 10.min. ze zastávky M Českomoravská.Do přírody z ČD Libeň,Vysočany 5.min.Byt kuchyň s jídelnou,obytná místnost,ložnice,samostatné WC,sklep.Byt je kompletně vybaven konfortním stylovým nábytkem,ledničkou,pračkou a internetem.Měsíční nájem 8 000,- Kč + 4 000 fond oprav,plyn,elektro, voda.Vratná kauce 10 000,- Kč.

Nájemní smlouvu je možné opakovaně prodloužit.

V případě zájmu prosím volejte 774221682, nebo piště na adresu lo3k@centrum.cz

I offer for rending an apartment in an attractive location near the city center. The flat is on 1.floor in the brick house. In this location is an excellent civic amenity (shopping center, hospital, gym, school). Transport access to the city center for 10.min. from metro Ceskomoravska, Flat has a kitchen with dining room, a living room, bedroom, separated WC, basement. Flat is fully equipped by stylish furniture, decorations, fridge, washing machine and internet. Monthly 8 000, - CZK + 4 000 fund repairs, gas, electric, water. Deposit 10 000, - CZK.

Lease can be repeatedly extended.

If you are interested in this offer please call the number 774221682, or send a message to the address lo3k@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63277
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha48
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.