Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPodolská, Praha - Podolí

Podolská, Praha - PodolíMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena8 499 999 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2kk o velikosti 53,1m2 v OV, po kompletní rekonstrukci, cihlového domu bez výtahu v 2NP, s možností využití uzavřeného vnitrobloku se zelení, staré zástavby v žádané lokalitě Pražského Podolí.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí včetně elektroinstalace v bytě, štuku a výmalby, položení podlah dlažby i obkladů v barvě bílo – černého provedení chodeb bytu, položených plovoucích podlah v pokojích, osazená okna v plastu s vnitřními parapety a žaluziemi, interiérové dveře včetně obložení – částečně proskleny v barvě světlého dřeva, značky Sappeli, vchodové bezpečnostní dveře Sappeli, nová topná tělesa s termostatickými hlavicemi. Byt je dispozičně řešen vstupem do prostorné chodby bytu s dlažbou, lemovanou po celé délce okny. Dále vstoupíme do prostorné předsíně bytu se samostatnou kuchyňskou částí včetně nadčasové kuchyňské linky do tvaru písmena L v barvě krémové slonové kosti včetně vestavěných spotřebičů (sklokeramické varné desky, trouby, myčky, digestoře, podlinkového osvětlení) v kuchyni se nachází i schovaný kondenzační kotel na ohřev a topení v bytě. V předsíni vchod do samostatné koupelny se zděným jádrem a vanou v pastelové barvě obkladů a dlažby oranžovo – bílo - zelenkavé. V předsíni na proti koupelně samostatné WC ve stejné barvě koupelny a samostatná uzavřená komora. Z chodby projdeme do obývacího pokoje byty, kterým pak vstoupíme do ložnice. Byt je velice světlí s okny vedoucí do vnitrobloku i ulice. V bytě zaveden plyn, internetové připojení, kabelová TV, dostatek zásuvek a připojení v pokojích. Pražské Podolí nabízí v pěší dostupnosti veškerou občanskou vybavenost, ZŠ, MŠ, lékaře, potraviny, večerku, bankomaty, řezníka, poštu, květiny, restaurace, cukrárnu atd. Lokalita Podolí je výhodná pro svou dostupnost do centra i mimo Prahu, na metro trasa C, Pražského Povstání cca 12 minut chůze nebo autobusem cca 6 minut, tramvaj dvě minuty chůze, BUS za rohem 1 minuta chůze – vše v dosahu. V blízkosti vede cyklostezka, plavecký bazén Podolí, Žluté Lázně a mnoho jiných sportovních a kulturních vyžití. Parkování možné v ulici na modrých zónách.

RK nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu633933
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodolská vodárna
🚶 77 m (1 min)
PoštaPraha 49
🚶 39 m (0 min)
ObchodMaso Uzeniny
🚶 0 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 129 m (2 min)
RestauraceStaročeská hospoda u Horů
🚶 90 m (1 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 93 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 248 m (3 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 574 m (7 min)
Sportoviště
🚶 517 m (6 min)
Hřiště
🚶 190 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.