Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 240 m² bez realitkyOtovická, Praha - Horní Počernice

Otovická, Praha - Horní PočerniceParkování • Garáž
Cena13 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 525 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme vilu, která se nachází na jednom z nejhezčích míst Horních Počernic a jejíž cena je opravdu zajímavá ve srovnání s cenami pozemků v této lokalitě.

Vila se prodává vlastně za cenu jednoho malého bytu v Praze, odečteme-li cenu pozemku. V kupní ceně 13 800 000 jsou již zakalkulované i náklady za právní služby, vklad do katastru a vše, co je pro zdárný prodej zapotřebí.

Na pozemku je možno vybudovat další vilu s 6 – 8 byty – vhodné tedy i pro investory.

Vila je vhodná i pro takové klienty, kteří hledají rychlý spoj do centra Prahy, ale přesto chtějí bydlet ve zdravém a klidném prostředí, kde převládá pozitivní energie a nezapomenutelný duch třicátých let minulého století. Tato vila má velký potencionál do budoucna.

V případě zájmu mohu zaslat i geom. plánky, další fotografie nebo i krátké video s virtuální prohlídkou, ale nejlepší je vilu vidět na vlastní oči a cítit její pozitivní energii.

Vila je podsklepena, má další dvě nadzemní podlaží, nepočítaje půdní prostor, který by se dal dobře využít pro další bytový prostor plus hezkou terasu.

Na pozemku je garáž, která se dá upravit na malý rod. domek s malou zahrádkou. Domek by mohl mít podlahovou plochu 100 m2 plus event. podkroví.

V případě zájmu o prohlídku pište na email: posta24@seznam.cz nebo volejte 773198199

We offer a villa, which is located in one of the most beautiful places in Horní Počernice and whose price is really interesting compared to the prices of land in this area.

The villa is actually sold for the price of one small apartment in Prague, if we subtract the price of the land. The purchase price of 13,800,000 already includes the costs of legal services, a deposit in the cadastre and everything needed for a successful sale.

It is possible to build another villa with 6-8 apartments on the plot - therefore also suitable for investors.

The villa is also suitable for such clients who are looking for a fast connection to the center of Prague, but still want to live in a healthy and quiet environment, where positive energy and the unforgettable spirit of the 1930s prevail. This villa has great potential for the future.

If interested, I can also send a geom. plans, other photos or even a short video with a virtual tour, but it is best to see the villa with your own eyes and feel its positive energy.

The villa has a basement, has two more floors, not counting the attic space, which could be well used for another living space plus a nice terrace.

There is a garage on the plot, which can be converted into a small family. house with a small garden. The house could have a floor area of ​​100 m2 plus event. attic.

If you are interested in a tour, write to email: posta24@seznam.cz or call 773198199

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu633978
DispoziceOstatní
Dostupné od5. 11. 2020
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha240
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku791
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Garáž
Terasa
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.