Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 402 m² bez realitkyK Lesu, Praha - Libuš

K Lesu, Praha - LibušŠkola 1 minuta pěšky • Parkování • Garáž
Cena22 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 93 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinnou vilu v lukrativní čtvrti Praha Libuš. Vila o celkové ploše 400m2 se nachází na pozemku o velikosti téměř 1000m2. Poskytuje tak velkorysý prostor a díky své unikátní poloze spojuje bydlení ve velkoměstě a v přírodě.

V současné době je dům rozdělen na dvě bytové jednotky. Přízemní byt nabízí prostorný obývací pokoj s krbem spojený s jídelnou, který má prakticky celou jižní stěnu prosklenou a je tak neuvěřitelně světlý a vzdušný. Dále se zde nachází kuchyň, dvě ložnice, samostatné WC a koupelna s vanou, toaletou a bidetem. Z chodby v přízemí je vchod do dalšího prostorného pokoje, který byl využíván jako částečně oddělené bydlení pro staršího syna a snadno jej lze předělat na samostatnou bytovou jednotku. Velikou výhodou přízemního bytu je přímý vstup na zahradu ze všech obytných pokojů.

V horním patře se nachází velkorysý obývací pokoj s přiznaným krovem, zvýšeným stropem a jižní stěnou řešenou stejně jako v přízemí - tedy celou prosklenou. Ve stejném duchu je koncipovaná i sousedící hlavní ložnice. V bytu je dále kuchyň, další ložnice s balkonem a pracovna. Kromě koupelny s vanou a toaletou je v bytu ještě samostatné WC. Součástí horního bytu je i velká půda vhodná jako skladovací prostor.

Dům je cca z poloviny podsklepený – je zde 6 prostorných místností, z nichž tři mají díky anglickému dvorku přirozené prosvětlení. K vile patří též dvojgaráž s vjezdem z ulice, parkovat lze i v okolí, kde je dostatek parkovacích míst, případně přímo ve dvoře. V severní části zahrady je umístěn malý zahradní domek.

Vila se nachází v klidné části Libuše, mimo panelákovou výstavbu v poslední zastavěné ulici. Za 10 minut chůze se dostanete na autobusovou zastávku s přímými spoji na Smíchovské nádraží, metro Kačerov či do Nemocnice Krč. Cca 800m od domu je v plánu výstavba stanice metra D (až bude) a nová konečná tramvaje 17 (ta už by měla být brzy). Dům sousedí s mateřskou školkou, naproti je základní škola. Velkou předností je také dostatek zeleně v okolí, kdy přímo z ulice je vstup do parku Kamýcký les a přírodní památky V Hrobech, nedaleko se nachází také Modřanská rokle.

Dům je vytápěn plynovým kotlem a napojen na veškeré inženýrské sítě. Byl kolaudován v roce 1993 a až do léta byl trvale obýván. V současné době je zcela vyklizený a připravený pro nového majitele. Po drobných úpravách (které nabízím v ceně nemovitosti) jej lze užívat ihned. Je ale samozřejmě možné vilu zrekonstruovat a přizpůsobit vlastním potřebám. Možností se nabízí celá řada, od velkorysého rodinného bydlení přes sídlo firmy až po rozdělení na několik bytových jednotek. Cena je stanovena na základě znaleckého posudku (který mohu poskytnout).

Pro více informací, další fotografie, stavební dokumentaci a samozřejmě prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu634665
DispoziceOstatní
Dostupné od8. 11. 2020
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha402
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku996
Podlaží1
PENBE - Nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Garáž
Terasa
Parkování
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDCílkova
🚶 734 m (9 min)
PoštaPraha 411
🚘 1 376 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 769 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 870 m (7 min)
RestauraceTempo Clubhouse
🚶 386 m (5 min)
Lékárna
🚶 760 m (9 min)
ŠkolaPrague British School
🚶 122 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Liškova
🚶 547 m (7 min)
SportovištěTJ Tempo Praha
🚶 346 m (4 min)
Hřiště
🚶 282 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.