Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 103 m² bez realitkyLegerova , Praha - Vinohrady

Legerova , Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné16 000 Kč


Byt se nachází ve zvýšeném přízemí bytového domu v ulici Legerova v Praze 2. Po vstupu do bytu přes bezpečnostní dveře se octnete v prostorné chodbě s vysokým stropem, které jsou ostatně ve všech pokojích a dodávají bytu prostornost. Z chodby se vpravo dostaneme do komory, WC, kuchyně, koupelny a ložnice. Vlevo pak do obývacího pokoje a další ložnice. Byt prošel nákladnou rekonstrukcí a prakticky vše je zde nové - parkety a dlažba, rozvod topení včetně kotle, rozvody vodoinstalace, elektroinstalace a omítek. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (sporák se sklokeramickou deskou, myčka, pračka, mikrovlnná trouba) a bezpečnostním zařízením, včetně pohybových čidel. Byt je i částečně zařízen, ale není podmínkou. Velikost bytu je 103 m2. I přesto, že se byt nachází na jedné z nejrušnějších ulic Prahy je díky speciálním oknům velmi dobře odhlučněn.

K nastěhování: 15/7/2008

The apartment is located on the mezzanine floor of a residential building in the street Leger in Prague 2 Upon entering the apartment through a security door you find yourself in a spacious hall with high ceilings, which are moreover in all rooms and supplied flat spaciousness. From the hallway to get right into the chamber, toilet, kitchen, bathroom and bedroom. Then left into the living room and another bedroom. The flat has undergone refurbishment and practically everything is new - parquet and tiles, including the distribution of heating boilers, plumbing pipes, electrical wiring and plaster. The apartment is equipped with a kitchen including appliances (cooker with ceramic hob, dishwasher, washing machine, microwave oven) and safety equipment, including motion sensors. The apartment is partially furnished, but not required. The size of the apartment is 103 m2. Even though the apartment is located on one of the busiest streets in Prague thanks to a special windows very well soundproofed.

To move: 15/09/2011

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6354
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
Plocha103
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.