Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 93 m² bez realitkyUherská, Praha - Vinoř

Uherská, Praha - VinořČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím hezký, slunný, moderně řešený byt 4+kk+lodžie o výměře 93 m2 na Praze 9-Vinoř, ulice Uherská. Byt se nachází ve 1. poschodí čtyřpodlažního panelového domu (1996, ale s plastovými okny a zateplené opláštění domu, zděné jádro). Pokoje i chodba jsou vybaveny vestavnými skříněmi. Kuchyň je zařízena moderní kuchyńskou linkou se značkovými spotřebiči A-energ.třídy (sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnka, digestoř, lednice a mrazák). Koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, oddělené WC. Podlahové krytiny jsou řešeny plovoucí podlahou a dlažbou. Prostory jsou vytápěny topením s vlastní kotelnou v domě - možno regulovat topnou sezonu dle potřeby. Pokoje jsou situovány na severovýchod, obývací pokoj a lodžie na jihozápad. V oknech jsou nainstalovány žaluzie. V suterénu domu se nachází sklepní kóje, pingpongárna a kočárkárna. K bytu náleží parkovací stání a druhé na vyžádání. K dispozici ihned. Pouze přímí zájemci o koupi, ne realitní makléři!

Offer of nice and sunny apartement 4+kitchen+balcony, 93 m2,Prague 9-Vinor, Uherska str. Apt. on 1st floor of 4-floor house (built in 1996, but equiped with quality plastic windows and new skin). Rooms as well as the entrance are eqiped with built in warderobes. Kitchen is modern with branded built-in appliances A-energ. (glass-ceramic cooking desk, oven, microwave, fridge and freezer). Bathroom with tube and shower-shield, separate toilet. Central heating with own boiler house in house - possible good regulation of requested temperature. The bedrooms rooms are situated northeast, livingroom and balcony to southwest. Jalousie in the windows. There is own storage room in the basement, tabletenis room and collective storage room. Parking place on request. Available from 05/2010. Direct buyers, no real estate agents!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63623
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.