Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 15 m² bez realitkyRevoluční, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský kraj

Revoluční, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 600 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Zaběhlé a vyhlášené občerstvení na velmi frekventovaném místě – u Frýdeckého náměstí, v okolí náměstí již žádné jiné rychlé občerstvení není.

Denní tržby se pohybují okolo 3.000,- KČ a tržby za víkend okolo 9.000,- KČ.

V ceně odstupného je jedna lednice s mražákem, velký pultový mrazící box, velká prosklená lednice na nápoje, elektrický gril, elektrický sporák, 2 dřezy, profi fritovací hrnec, parní hrnec s ostny na napichování rohlíků, police, skříňky, velmi výkonný počítač, vlastní program, který vám spočítá veškeré tržby, stavy zásob atd., odsavač par, bezpečnostní kamera díky níž na monitoru neustále můžete sledovat co se děje venku ...

Za zvýšení měsíčního nájemného je možné přikoupit si vedlejší místnost (kde býval bankomat) a prodejnu rozšířit. V místnosti jsou plastová okna a je připravena na okamžitý provoz.

Pronájem přenechávám z důvodu stěhování se do Velké Británie, prodej tedy urgentně spěchá, stěhuji se první týden v březnu. Při rychlém jednání můžeme mluvit i o možné slevě.

Toto občerstvení je ve Frýdku-Místku vyhlášené, rád bych aby nastávající majitel pokračoval v zavedeném fungujícím systému (není to však podmínkou).

Rád budoucího majitele zasvětím do všech postupů přípravy všech pokrmů, předám kontakty na veškeré dodavatele a poradím kde nakupovat. Poradím taky s veškerými věcmi týkající se provozu občerstvení. Je to tedy ideální příležitost i pro začínající podnikatele.

Cena odstupného z pronájmu: 195.000,- KČ

Cena vratné kauce: 9.600,- KČ

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63780
DispoziceOstatní
Podlaží1
Plocha15
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.