Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyTrnová - Trnová u Jíloviště, Středočeský kraj

Trnová - Trnová u Jíloviště, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba (kolaudace v roce 2021) kvalitně vybaveného rodinného domu s zahradou. V rámci developerského projektu „Trnovske lesy“ vám nabízíme prodej 3 moderních nízkoenergetických rodinných domů 4+kk tipu bungalov. Projekt rezidenčního bydlení tak spojuje komfortní bydlení v rodinných domech se zahradou v obci Trnova, RD se nachází v obci obklopené krásnou krajinou hlubokých lesů mezi Berounkou a Vltavou jen pár kilometrů od Prahy

Přízemí domu tvoří obývací pokoj s luxusní velkoů jídelnou a částečně oddělenou kuchyní, dále pracovna, koupelna, prostorny a velky pokoj s šatnou a vlastní koupelnou, a dale 2 pokoje. Z obývacího prostoru lze vstoupit do východní části zahrady.

Součástí vybavení jsou dřevěné třívrstvé podlahy (dub kouřový s tvrdým voskovým olejem), hlinikove velká okna s trojsklem, italské nadstandartni obklady v koupelnách a kuchyni, koupelnová sanita Villeroy and Boch, sprchové kouty Hüppe, vyhřívané podlahy v koupelnách a vstupní hale, interiérové dveře Sapeli.

Dům ma bezpečni dveře 4 třidy a hlinikove rolety pro Vaše bezpeči. Vytápění elektrokotlem Vaillant, vyhřívaní vody zásobníkem značky Vaillant v objemu 300l s přípravou na připojení na solární panely. Na rovinaté zahradě je trávník. Parkování na zpevněné ploše na pozemku.

Dům je součástí právě vznikající rezidenční čtvrti. Obcí prochází cyklostezka a turistické trasy, funguje zde jezdecký areál, restaurace nebo zámek s hotelem, je tu dětské hřiště. Základní občanská vybavenost (mateřská škola, pošta, cukrárna a pekárna) v sousedním Jílovišti. Zastávka autobusu příměstské dopravy je kousek od domu, spoj jezdí půl hodiny ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží. Rychlostní silnice R4 umožňuje rychle spojení s Prahou (cca 20 minut).

Lokalita: Trnová

Poznámka k ceně: Včetně provize RK, včetně právního servisu.

Počet pokojů: 3

Užitná plocha: 130

Plocha pozemku: 650

Budova: Cihlová, Porotherm

Okolí: Klidná část obce

Stav: Ve vystavbě

Podlaží celkem: 1

Elektrika: 230/400V

Voda: Vodovod

Kanalizace: Ano

Vytápění: Ústřední topení - Elektrické

Energetická třída: B

Parkování na ulici: ANO, pod altankem.

Speciální nabídka:

Můžeme nabídnout potenciálnímu kupci dobrou nabídku, po prodeji jednoho z našich domů si můžeme od vás pronajmout dům na 12 měsíců.

Nájemné takového domu bude 20–25 tisíc korun měsíčně, 3% ročně.

New building (approved in 2021) of a well-equipped family house with a garden. As part of the "Trnovske lesy" development project, we offer you the sale of 3 modern low-energy family houses 4 + kk of a bungalow type. The residential housing project thus combines comfortable living in family houses with a garden in the village of Trnova, the family house is located in a village surrounded by a beautiful landscape of deep forests between Berounka and Vltava just a few kilometers from Prague

The ground floor consists of a living room with a luxurious large dining room and a partially separated kitchen, a study, a bathroom, a spacious and large room with a dressing room and a private bathroom, as well as 2 rooms. From the living area you can enter the eastern part of the garden.

The equipment includes three-layer wooden floors (smoky oak with hard wax oil), large aluminum windows with triple glazing, Italian tiling in the bathrooms and kitchen, Villeroy and Boch bathroom fixtures, Hüppe shower enclosures, heated floors in the bathrooms and entrance hall, Sapeli interior doors .

The house has 4 class safe doors and aluminum blinds for your safety. Heating with a Vaillant electric boiler, water heating with a Vaillant tank in a volume of 300 l with preparation for connection to solar panels. There is a lawn in the flat garden. Parking on a paved area on the plot.

The house is part of a newly emerging residential area. A cycle path and hiking trails pass through the village, there is an equestrian center, a restaurant or a chateau with a hotel, there is a children's playground. Basic civic amenities (kindergarten, post office, pastry shop and bakery) in the neighboring Jíloviště. The suburban bus stop is a short walk from the house, the connection runs half an hour to the metro station line B Smíchovské nádraží. The R4 expressway enables fast connections to Prague (approx. 20 minutes).

Locality: Trnová

Price note: Including agency commission, including legal services.

Number of rooms: 3

Usable area: 130

Land area: 650

Building: Brick, Porotherm

Surroundings: Quiet part of the village

Condition: Under construction

Total floors: 1

Electricity: 230 / 400V

Water: Water supply

Sewer: Yes

Heating: Central heating - Electric

Energy class: B

Parking on the street: YES, under the gazebo.

Special offer:

We can offer a prospective buyer a good deal, after the sale of one of our houses, we can rent a house from you for 12 months.

Rent of such a house will be 20-25 thousand crowns monthly, 3% per annum.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639631
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 5. 2021
StavNovostavba
Typ budovyCihla
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
Plocha pozemku600
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Lodžie

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.