Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyUniverzitní, Praha - Malešice

Univerzitní, Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Světlý byt 3+kk, 76m2 + balkon ve 3.patře zděné novostavby s výtahem ve velmi klidném prostředí. Nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení i dlouhodobě. Byt je dostupný od 1.4., po dohodě i dříve. V ceně pronájmu je parkovací stání ve společných garážích a velký sklep (6m2) - obojí ve 2.suterénu.

V předsíni, koupelně, kuch. koutě a na WC je keramická dlažba; obě ložnice, obývací pokoj, chodba a komora mají dřevěnou podlahu. V koupelně s vanou a dvěma umývadly je umístěna pračka. Kuchyňský kout a koupelna mají kromě standardního topení i samostatně ovládané podlahové vytápění. Kuchyň je vybavena novými vestavěnými spotřebiči – lednice s mrazákem, myčka, sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba. Kromě závěsů, věšáků, poliček a vestavěných polic v komoře není v bytě nábytek. Výhled z obýváku je na jih do vnitrobloku, z ložnic na sever na lesopark.

Na mapě je starý snímek ještě z doby stavby – v současné době jsou vnitroblok i okolí osázené stromy a zazeleněné. Nejbližší zastávk autobusu č.155 - Malešická stráň -je přímo u křižovatky ulic Malešická a Univerzitní.

Cca 5min od domu je Malešický park. Cca 0,5km je sportovní centrum Hector, na zastávce Plaňanská je pošta a bankomat.

Další nejbližší zastávky MHD jsou Rektorská (cca 5min pěšky) a Plaňanská (5-10min), nejbližší metro je Želivského - na Plaňanskou jede autobus 5min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63980
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha76
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.