Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 34 m² bez realitkyJánošíkova, Praha - Krč

Jánošíkova, Praha - Krč
Cena1 830 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 761 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt je v osobním vlastnictví a komplexně zrekonstruován. Je zde nové zděné jádro, nová koupelna se sprchovým koutem, nová kuchyň s kombinovaným sporákem (plyn/elektřina) a ledničkou, nová plastová okna a žaluzie, nové všechny vnitřní dveře, nová skříň v předsíni. Rozměry: obývací pokoj 16,5 m2, kuchyň 3,4 m2, koupelna+WC 3 m2, předsíň 2,9 m2, vnější komora sousedící přímo s bytem 1 m2, lodžie 6,7 m2. Byt je v klidné ulici poblíž IKEMu, výhled do zeleně.

Flat is in corporal possession. It is after complex reconstruction. There is a newly bricked internal part of the flat, a new bathroom with a shower bath, a new kitchen with a combined cooker (gas/electricity) and refrigerator, new plastic windows with sun-blinds, internal door are new, there is a new case in a hall. Dimensions: living room 16,5 m2, kitchen 3,4 m2, bathroom+WC 3 m2, hall 2,9 m2, outer room adjacent to the flat 1 m2, loggia 6,7 m2. Flat is located in a quiet alley with lookout to trees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63995
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha34
Podlaží3
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.