Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyRadlická, Praha - Smíchov

Radlická, Praha - SmíchovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena7 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 613 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný byt na prodej v perfektní vzdálenosti od Anděla a Smichovského nadraži

Jedna se o hodně dobře rozvrženy a funkční byt v osobním vlastnictví, o ploše 84.5m2 a dispozici 3+1. V bytě jsou dvě samostatné ložnice (každa ca 14m 2), obývací pokoj (ca 30 m2), samostatna kuchyň s jídelnou (ca 17 m2), samostatný záchod, velká koupelna s vanou a druhým záchodem a předsin. Byt je v 2 patře (3NP) z 5NP, okna jsou orientovaná za jih, východ a západ.

Byt je ve dobym stavu, má dřevěné podlahy a okna, v bytě je kuchyňska linka na míru vč. spotřebiču (úplně nová myčka, pračka a lednice), vlastní plynový kotel, v ložnici je vestavěna skřín na míru a v obývacím pokoji vestavěný uložny prostor.

K bytu patří soukromá terasa u hlavní ložnice o velikosti ca 5.5 m2 a balkón v obývacim pokoji o velikosti ca 3.5 m2. Plocha bytu vč. balkónu a teras činí ca 94 m2.

Byt nachází se ve čtvrti Smíchov na adrese Radlická, vedle zastávky tramvaje Braunová, pouze 8 min pěšky na metro B Smíchovské nádraží nebo Radlická. Do 2 min od bytu několik restauraci, kavárna, 2 obchody s potravinami, do 5 minut bazén a sportovní centrum, škola, OC Nový Smíchov a Anděl. Byt je ve vyhledávané lokalita se skvělou dostupnosti do centra, několika business parků a na letiště.

Ve vzdálenosti 300m vzniká projekt Smíchov City, který revitalizuje celý prostor smíchovského nadraži a vytvoři do budoucna mimořadně atraktivní prostředi. Byt vhodny jak pro vlastni potřeby (není potřeba žádných práci před nastěhováním) tak jako investice do budoucna.

K bytu patři jedno soukromé parkovací stání v podzemní garáži (13.8m2) s výtahem přímo ke dveřím bytu. Parkovací místo je k přikoupení spolu s nakupem bytu za cenu 290.000 CZK.

Nabídka je přímo od majitele, kupující neplatí provize, neplatí se taky samozřejmě daň z nabytí nemovitostí. V připadě važneho zájmu prosíme o kontakt, rádi umožnime prohlídku.

Great flat for sale in a perfect distance from Andel and Smichov train station

For sale a very well laid out and functional flat, with a floor area of ​​84.5 square meters and layout 3 +1. The apartment has two separate bedrooms (each about 14m 2), a living room (approx. 30 m2), a separate kitchen with dining room (approx. 17 m2), a separate toilet, a large bathroom with tub and second toilet, and hallway The flat is on the 2nd floor (3rd story) of the 5-story building, the windows are oriented to the south, east, and west.

The apartment’s interior is in very good condition, it has wooden floors and windows, the apartment has a custom kitchen incl. all appliances (brand new dishwasher, washing machine, and refrigerator are still under warranty), own gas boiler, the bedroom has a built-in wardrobe, and the living room built-in storage space.

The apartment includes a private terrace next to the master bedroom with a size of about 5.5 m2 and a balcony in the living room with a size of about 3.5 m2. Apartment area incl. balcony and terrace is about 94 m2.

The flat It is located in the Smíchov district at Radlická street, next to the Braunová tram stop, only an 8-minute walk to metro B Smíchovské nádraží or Radlická. Within 2 minutes from the apartment several restaurants, cafes, and 2 grocery stores are located, and within 5 minutes swimming pool and sports center, school, OC Nový Smíchov, and Anděl can be reached. The building is in a sought-after location with great access to the center, several business parks, and the airport. At a distance of 300 m, the Smíchov City project is being created, which will revitalize the entire area of ​​the Smíchov railway station and create an extremely attractive environment in the nearby future. The apartment is suitable for both own housing needs (ready for moving in as is) and as an investment.

The apartment has one private parking space in the underground garage (13.8 m2) with an elevator directly to the door of the apartment. Parking space has to be purchased together with the purchase of the apartment for the price of 290,000 CZK.

This offering is directly from the owner: the buyer does not have to pay agents commission, there is also no property acquisition tax to be paid. In the case of serious interest, please contact us to arrange a viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640396
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 5 minut pěšky
Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 416 m (5 min)
PoštaPraha 518
🚶 467 m (6 min)
ObchodŘeznictví a uzenářství
🚶 649 m (8 min)
BankaČSOB
🚶 376 m (5 min)
RestauraceNa Farkáně
🚶 671 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 017 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Radlická
🚶 747 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Peroutkova
🚶 800 m (10 min)
SportovištěSK Motorlet
🚶 487 m (6 min)
Hřiště
🚶 685 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.