Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 283 m² bez realitkyJanovice - Janovice u Frýdku-Místku, Moravskoslezský kraj

Janovice - Janovice u Frýdku-Místku, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena9 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům se nachází v obci Janovice, na okraji zastavěného území obce, cca 600 m severně od centra obce. Obec Janovice se nachází v malebném podhůří Moravskoslezských Beskyd, cca 10 km jihovýchodně od města Frýdek-Místek a 5 km severovýchodně od Frýdlantu nad Ostravicí. V obci se nachází základní občanská vybavenost. Úplná občanská vybavenost se nachází ve Frýdku Místku, vzdáleném cca 6 km. Dům se nachází v řídké zástavbě novostaveb rodinných domů, okolní zástavbu tvoří objekty individuálního bydlení. Přístup k objektu je po zpevněné komunikaci. Z pohledu bydlení se jedná o vyhledávanou lokalitu k bydlení s dobrou dopravní dostupností do Frýdku-Místku a Frýdlantu nad Ostravicí.

Jedná se o stavbu tzv. pasivního rodinného domu, podsklepený, jednopodlažní s obytným podkrovím pod sedlovou střechou. V domě se nachází 1 bytová jednotka. Dispoziční řešení: 1. PP – místnost s krbem (s přípravou na vybudování kuchyně), technická místnost, sklepní a skladové prostory, vstup na terasu (užitná plocha 104,4 m2 ) 1. NP – zádveří, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pracovna, herna, WC s umývátkem, schodiště, spíž (užitná plocha 94,96 m2 ) 2. Podkroví – chodba se schodištěm, 4 pokoje, koupelna, WC (užitná plocha 83,26 m2 ) Spodní stavba je provedena z betonu pomocí bednících dílců a ŽB doplněno o zateplovací systém. Vrchní stavba (1.NP+podkroví) je řešena jako dřevostavba, provedena konstrukčním systémem STEICO. Nosnou konstrukci střechy tvoří dřevěný sedlový krov. Krokve z prvků STEICO. Střecha sedlová s krytinou z KM Beta. Vnitřní omítky tenkovrstvé. Vnitřní keramické obklady v koupelnách, WC a kuchyni. Podlahy v 1.NP tvoří keramické dlažby, v podkroví jsou plovoucí podlahy. Klempířské konstrukce z měděného plechu. Schodiště do suterénu betonové, do podkroví dřevěné z masívu. - 5 - Vytápění je upraveným vzduchem (teplý-studený, dle potřeby napojený na rekuperaci). Zdrojem pro přípravu vzduchu je tepelné čerpadlo, zdrojem TUV je el. bojler. Rozvod teplého vzduchu zajišťuje systém vzduchotechniky s vyústěním v podlaze. Splaškové vody svedeny do domovní ČOV. Další vybavení tvoří krb v obývacím pokoji (16kW) a druhý krb v suterénu (12 kW). Rodinný dům byl postaven před 10 lety. Technický stav odpovídá uvedenému stáří. Budou nutné investice do opravy dřevěné terasy. RD je napojen na přípojky inženýrských sítí a to na elektřinu a vodu. Obestavěný prostor objektu činí 1 026 m3 . Zastavěná plocha objektu činí cca 118 m2 + dřevěná terasa 50,27 m2 . Užitná podlahová plocha objektu činí 282,62 m2 .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640511
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 4. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVlastní čistička
Užitná plocha283
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 202
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Sklep
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJanovice, škola
🚶 318 m (4 min)
PoštaJanovice u Frýdku-Místku
🚶 5 m (0 min)
ObchodH&H
🚶 195 m (2 min)
BankaČeská spořitelna, Dobrá
🚘 13 384 m (16 min)
RestauraceHostinec Ondráš
🚶 527 m (6 min)
LékárnaAgel
🚘 7 710 m (10 min)
ŠkolaZákladní a Mateřská škola Janovice
🚶 378 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 13 m (0 min)
SportovištěTJ Sokol
🚘 4 789 m (6 min)
HřištěLanové hřiště
🚶 454 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.