Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 95 m² bez realitkyTeplická , Jílové - Jílové u Děčína, Ústecký kraj

Teplická , Jílové - Jílové u Děčína, Ústecký kraj
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Pronajmu nebytové prostory k podnikání. Jedná se o nebytový prostory o velikosti 95m2 při hlavní silnici č.13 Děčín - Ústi n. L.- Teplice v obci Jílové u Děčína. Prostory se nacházejí v celém přízemí dvoupatrového domu č. p. 211. Tyto prostory se skládají ze dvou velkých místností s bezbariérovým přístupem z chodníku od silnice a druhým vchodem z chodby domu. Dále jedné menší místnosti cca 9m2 jako kancelář nebo sklad, a dále chodbičky o velikosti 6,5m2 ve které se nachází plynový kotel pro vytápění všech prostor, umyvadlo s průtokovým ohřívačem vody,lze využít jako kuchyňku pro menší vaření a samostatné sociální zařízení. Vše pod jedním uzavřením.

Prostory jsou po dohodě kdykoliv volné a je též možné se telefonicky dohodnout na jejich prohlídku a to na tel.602133712,nebo e-mail petrdosta@seznam.cz.K dispozici je i telefoní přípojka. Možnost připojení k internetu.Cena pronájmu-dohodou.Petr Dostál

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu64057
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha nebytového prostoru95
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.