Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 117 m² bez realitkyBělá nad Radbuzou - Újezd Svatého Kříže, Plzeňský kraj

Bělá nad Radbuzou - Újezd Svatého Kříže, Plzeňský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej prostorného a velmi pěkného rodinného domu / chalupy s velkou zahradou a hezkým výhledem, který se nachází v klidné části obce Újezd Svatého Kříže. Dům o rozměrech 14 x 8 m stojí na pozemku o výměře 288 m2 a je obklopen zahradou s ovocnými a okrasnými stromy o výměře 1.510 m2. Celková výměra parcely je tak 1.798 m2. Zastavěná plocha domu činí 112 m2 a jeho užitná plocha je pak 117 m2. Součástí pozemku je také kolna. Jedná se o podkrovní dům, který je podsklepen.

V suterénu domu se nachází garáž. Vedle garáže je vstup do sklepové chodby a ze sklepové chodby po schodech do přízemí domu. Dále v suterénu prostorná kotelna a jedna sklepní místnost. V přízemí je prostorná kuchyň a dva velké pokoje (obývací pokoj a ložnice). Do chodby je možno vejít hlavním vchodem přes zádveří. Samostatné WC je vedle prostorné koupelny (pračka, sprchový kout a vana s umyvadlem) prostorná spíž je přístupná z chodby. V podkroví jsou dva samostatné pokoje. Vedle pokojů jsou malé půdy (s možností přestavby na šatny) a velká půdní místnost (možnost využití pro skladování věcí nebo přestavby na jeden až dva další pokoje).

Dům je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva umístěným v suterénu. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům je napojen elektřinu, obecní vodovod a septik. Součástí pozemku je i studna.

Dobrá dostupnost do Plzně 60 km, Domažlice 27 km a Horšovský Týn 18 km. Kompletní občanská vybavenost je zajištěna ve městě Bělá nad Radbuzou vzdáleném cca 4 km. Přímo v obci se pak nachází prodejna COOP vzdálená cca 300 m a vlaková zastávka na trati Domažlice Planá u Mariánských lázní vzdálená 1 km. Do obce jezdí autobus z Bělé nad Radbuzou či Hostouně. 100 m od domu se nachází místní kuželna s posezením a dětským hřištěm. CENA K JEDNÁNÍ.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu643410
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 3. 2021
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha117
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 798
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚjezd Svatého Kříže
🚶 704 m (8 min)
PoštaHostouň u Horšovského Týna
🚘 4 842 m (7 min)
Obchod
🚘 4 914 m (7 min)
Restaurace
🚘 3 798 m (6 min)
Lékárna
🚘 11 647 m (13 min)
Hřiště
🚘 11 705 m (14 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.