Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 44 m² bez realitkyU Školičky, Praha - Libeň

U Školičky, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Jedná se o byt 2+1 o rozloze 44m2, v cihlovém pavlačovém domě s výtahem, na dané pavlači je to poslední byt. Je ve 4.patře z 5. Byt má koupelnu s vanou, samostatné WC, plastová okna, plovoucí podlahy, samostatný kotel i elektrické hodiny, vestavěné skříně na chodbě, vestavěnou vyvýšenou manželskou postel (vejdou se pod ní i kola). Byt je zařízen kuchyňskou linkou se sporákem a troubou, pračkou, rozkládácí pohovkou, jídelním stolem a stolkem, velkým psacím stolem a knihovnou. Obývací pokoj je průchozí do ložnice a kuchyně. Mezi obývacím pokojem a kuchyní nejsou dveře pro úspory prostoru, je nejlépe vhodný pro pár. Byt je po celkové rekonstrukci, náleží k němu sklepní koje, možnost parkování je před domem.

Byt se nachází 200m od metra Českomoravská, od Sokolovské ulice jej dělí blok domů. Přímo vedle domu je park Podviní.

This flat for rent has one bedroom,44sqm, in a block of flats made of bricks. It comprises a balcony. It is on the 4 floor out of 5. It has floating floors and plastic-frame windows. The heating is independent from other flats. The flat is furnished, there is a fitted double-bed with a large storage underneath(high enough for bikes), large desk and bookcase, davenport, TV, coffee table, table with 2 chairs, , a large wardrobe, a fitted wardrobe in the hall. The kitchen has a gas-cooker and an electric oven. There is a bathroom with a large tub and a washing machine, the toilet is in a separate room. The flat is ideal for a couple, not for a flat-share.

There is a cellar booth and parking is available in front of the house.

The flat is situated 200m from the Českomoravská metro stop and is protected by another block of flats from the busy Sokolovska street. Right next to the house, there is the Podviní park, shopping park Fenix is 500m away, other infrastucture (post, pharmacy, theatre and club, restaurants...) on the Sokolovska street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu64400
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha44
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.