Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 86 m² bez realitkySobočice , Zásmuky - Sobočice, Středočeský kraj

Sobočice , Zásmuky - Sobočice, Středočeský kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 4+kk cca 86m2 + 2 sklepy +společné prostory ve vilce. Po celkové rekonstrukci- nová elektrika, topení, elektrický kotel, kotel na tuhá paliva, nové podlahy, plastová okna, v koupelně vyhřívaná podlaha.

50 km od Prahy, 15km od Kolína. Dobré spojení s Prahou. V blízkosti je občanská vybavenost. K dispozici je velká zahrada. Klidné a tiché prostředí. Více fotografií k dispozici.

I'm selling an appartment 4+kitchinet+ 2sellars+ shared rooms in a vila. The appartment went through general reconstruction, new electricity, heating system, electrical furnace, coal furnace, plastic windows, new floors and in bathroom there is warmed up floor.

The appartment is 50 km from Prague and 15 km from Kolin. There is a good connection with Prague. There is civic amenities. A big garden is there to use. It's a very nice and quiet surroundings. More pictures available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu64497
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha86
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.