Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Vlastní webové stránky nabídky:

www.bydli.webnode.cz

Soukromý vlastník nabízí k pronájmu byt o dispozici 2+kk o celkové výměře podlahové plochy bytu 54 m2 a 3,9 m2 podlahové plochy balkonu orientovaného na jihozápad. Byt je umístěn ve 2. patře novostavby Prosek Park X. K bytu náleží a v ceně nájmu je již zahrnuto soukromé parkovací stání v suterénu budovy.

Byt je zařízen nábytkem a plně vybaven. Vstupní chodba s přímým vstupem do komory, ve které jsou instalovány policové regály, je zařízena vysokými zrcadlovými skříněmi s vnitřním vybavením (police, šatní tyče). Koupelna se vstupem z chodby je pak vybavena vanou, umyvadlem s osvětleným zrcadlem, závěsným WC a pračkou.

V hlavním obývacím prostoru je umístěna kuchyňská linka (indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kombinovaná lednice s mrazákem, nerezová komínová digestoř). Jídelní část je vybavena jídelním stolem z masivního kaučukového dřeva (90 x 90 cm) a dvěma jídelními křesly. Obývací část je vybavena kobercem, černou koženou pohovkou, konferenčním, odkládacím a televizním stolkem. V přilehlé ložnici, která je od obývacího pokoje oddělena interiérovým závěsem, pak najdete postel (matrace z hygienických důvodů není součástí vybavení), dva noční stolky a dvě komody. Součástí je i pracovní stůl s křeslem, kobercem a knihovnou.

Na balkoně je stolek z umělého ratanu se dvěma židlemi. Všechna okna jsou vybavena žaluziemi a dekorativními závěsy. Celý byt je osvětlen úspornými LED svítidly.

Dispozice bytů jsou znázorněny na přiloženém plánku ve fotogalerii, a to včetně současného vybavení bytu.

Výborná občanská vybavenost a dostupnost - stanice metra C Střížkov je vzdálena 5 minut chůze od domu, obchod s potravinami přímo v domě. V bezprostřední blízkosti se nachází rovněž Poliklinika Prosek. V blízkém okolí pak naleznete například Obchodní centrum Letňany a další obchody či služby.

S ohledem na zařízení a dispozici jsou byty vhodné pro 1-2 osoby bez zvířat.

NAVŠTIVTE prosím webové stránky bytu na: www.bydli.webnode.cz , kde naleznete další detailní informace, kontakty, smlouvu či fotogalerie.

Byt je připraven k nastěhování ihned.

Pronajímatel vyžaduje, aby měl nájemce po dobu trvání nájemního vztahu sjednáno Pojištění občanské odpovědnosti za škodu. Součástí pojištění musí být i pojištění škod, kterou by svou nedbalostí způsobil na majetku pronajímatele, více v odst. 6.15 návrhu smlouvy (viz www.bydli.webnode.cz). (např. pojišťovna ČSOB Pojištění odpovědnosti, ČPP Pojištění odpovědnosti v běžném občanském životě, Direct Pojištění odpovědnosti...)

Pronajímatel si před podpisem smlouvy na své náklady ověří, že nájemce nemá evidován dluh po splatnosti v Centrální evidenci exekucí, Insolvenčním rejstříku a Registru SOLUS. V opačném případě smlouvu s vybraným nájemcem neuzavře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646212
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 5. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Balkón
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 202 m (2 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 509 m (4 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 48 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 292 m (3 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 476 m (6 min)
Lékárna
🚶 322 m (4 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 470 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 347 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 437 m (3 min)
Hřiště
🚶 97 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.