Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyLipnická, Praha - Kyje

Lipnická, Praha - KyjeMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


IHNED K NASTĚHOVÁNÍ. Nabízím k pronájmu byt 2+kk o velikosti 50 m² s krytým balkonem o velikosti 4 m², garážovým stáním nacházejícím se přímo v domě a sklepní kojí. Byt se nachází v klidné lokalitě části Praha 9 – Kyje v ulici Lipnická ve 2. nadzemním podlaží šestipatrového cihlového domu a je orientován na západ do klidné jednosměrné ulice. Bytový komplex se nachází v krásné lokalitě se zástavbou rodinných vilek a zeleně v docházkové vzdálenosti od Kyjských rybníků.

Dům je 24 hodin střežen bezpečnostní agenturou, která má velín přímo v domě, a monitorován bezpečnostním systémem, stejně tak vstup do garáží, kam je přístup umožněn pouze elektronickými čipy. V domě se dále nachází výtah, sklepní koje a místnost pro ukládání směsného odpadu. Vytápění bytu je prostřednictvím ústředního topení. Je připojen internetu a kabelové TV.

Byt se skládá z chodby, ze které je vstup do koupelny s částečně odděleným WC, do obýváku s kuchyňskou linkou, do ložnice a do úložného prostoru – komory. Z obýváku a ložnice je vstup na krytý balkon. Byt je pronajímán zařízený. V obývacím pokoji je kuchyňská linka s dřezem, plynovým sporákem, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou, myčkou nádobí a varnou konvicí, lednice s mrazákem, rozkládací rohový gauč, pracovní stůl a televize. V koupelně je krom sprchového koutu, umyvadla, skříňky a toalety k dispozici pračka. V ložnici jsou manželská postel se stolky. V chodbě je k dispozici botník a zrcadlo. Velkou výhodou bytu je komora s regály a tyčí na odkládání oblečení.

Poplatky za byt jsou včetně energií 4500,- Kč za dvě osoby. Byt je volný od 1.2.2021. Vratná kauce 15 tisíc Kč

Výhodou lokality je skvělá dostupnost na metro trasy B – pěšky na zastávku Rajská zahrada za 7 minut (jedna zastávka busu). Kousek od domu je autobusová zastávka Hutě. Z lokality je rovněž výborná dostupnost autem na dálnici D10 směr Mladá Boleslav, Jičín, Liberec a na dálnici D11 směr Lysá nad Labem, Nymburk, Poděbrady, Hradec Králové.

V lokalitě je veškerá občanská vybavenost. Přímo v bytovém komplexu nebo v jeho bezprostředním okolí je několik večere, restaurací, obchodů a služeb, dále hřiště pro děti, tenisové a nohejbalové kurty a basketbalové hřiště, fitness centrum se squashovými kurty a cvičebními programy (Alpinning, Twerk, Joga, Jogalatess, Power Joga a další).

U metra Rajská zahrada se nachází další občanská vybavenost – Albert, pošta, drogerie a několik dalších obchodu a restaurací. Busem 201 za 10 minut ze zastávky Hutě dostanete do nákupního centra Centrum Černý Most. Na Florenc z Rajské zahrady se dostanete za 12 minut.

tel. 776516548

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646255
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipnická
🚶 39 m (0 min)
PoštaPraha 98
🚘 1 299 m (3 min)
ObchodMaxi
🚶 426 m (5 min)
Banka
🚘 2 708 m (6 min)
RestauraceYamka
🚶 232 m (3 min)
Lékárna
🚘 1 329 m (3 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště gastronomie a podnikání
🚶 813 m (10 min)
Mateřská škola
🚘 2 109 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 885 m (4 min)
HřištěDětské hřiště Splavná
🚶 243 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.