Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyChýně - Chýně, Středočeský kraj

Rezervováno
Chýně - Chýně, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování
Cena5 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 283 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK Nevolat!!!, byt je nabízen i prostřednictvím RK!!!

Kontakt na majitele: bukovskydavid@seznam.cz, mobil: +420 777 142 137

Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+kk s parkovacím stáním. Byt má užitnou plochu 76m2 a krásný výhled do zeleně. Nachází se v bytovém domě z roku 2007 v ulici Borová, obec Chýně.

Byt se skládá: vstupní chodba (6,6 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (27,5 m2), dvě neprůchozích ložnice (17 m2 a 14 m2), koupelna s vanou (4,2 m2), oddělená toaleta (1,56 m2) a komora (5 m2). K bytu náleží parkovací stání, možnost užívání společné předzahrádky a půdních prostor ve vlastnictví SVJ. Jedná se o poslední z celkového počtu 8 bytů a umožňuje tak využívání prostoru před bytem (cca 15 m2 viz. fotografie).

Byt je částečně zařízený a disponuje invertorovou klimatizační jednotkou.

Orientace bytu jihozápadní s výhledem do zeleně (dle územního plánu se zde již nebude stavět). V bytě je k dispozici vysokorychlostní internet.

Byt se nachází v žádané lokalitě, krajina kolem zve k příjemným procházkám v okolí obce a biokoridoru, vedoucím kolem Chýňských a Hostivických rybníků.

Autobusové spojení na metro B Zličín 10 minut. Vlakové spojení motorovým vláčkem do centra Prahy 30 minut. Zastávky jsou v docházkové vzdálenosti cca 300m.

Chýně má velmi strategickou polohu a poskytuje klidné bydlení v zeleni v blízkosti hlavního města, s výbornou dopravní dostupností a čistým ovzduším. Letiště Václava Havla 12 minut jízdy autem.

V obci naleznete kompletní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, obchod, praktický lékař, kadeřnictví, pošta, minipivovar, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště atd. Chýně u Prahy patří mezi vyhledávané a rozvíjející se obce se snadnou dostupností do centra metropole (např. automobilem za 15 minut vjíždíte do tunelu Blanka, či jste za 10 minut na ul. Evropská P6), a zároveň bydlíte v těsné blízkosti

Křivoklátských lesů.

Poplatky: fond nájmu oprav 500 Kč, zálohy na elektřinu cca 1800 Kč. Byt je vytápěn elektrickým kotlem, případně invertorovou klimatizací.

Prodávající zajistí právní servis včetně advokátní úschovy a proto je cena bytu s ohledem na absenci daně z nabytí nemovitosti konečná.

BYT JE VOLNÝ, ČISTÝ, VYMALOVANÝ A PŘIPRAVENÝ K NASTĚHOVÁNÍ IHNED PO PODPISU REZERVAČNÍ SMLOUVY!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646917
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.