Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 270 m² bez realitkyPražská, Jíloviště - Jíloviště, Středočeský kraj

Pražská, Jíloviště - Jíloviště, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 9 m² • Sklep 15 m² • Terasa 56 m²
Cena32 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 138 594 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečný srubový dům na pozemku o rozloze 6.575 m2, obklopený zahradou s rododendrony, magnoliemi a lesem poskytujícím absolutní soukromí a klid pro relaxaci, nacházející se pouze 5 km od Prahy na kraji obce Jíloviště a v přímém sousedství Brdských lesů.

Ve sníženém přízemí se nachází předsíň, technická místnost s kotlem a průchodem do garáže, obývací pokoj s krbem a posuvnými francouzskými dveřmi vedoucími do zahrady, dále po schodech o půlpatra výše je pak galerie s knihovnou a jídelna, která je propojena s velkou kuchyní prosvětlenou skleněnou střechou. Kuchyně je vybavena všemi spotřebičemi, včetně drtiče odpadu a ohřívací zásuvky. Dále přes chodbu navazuje malá místnost používaná jako vstupní sprcha pro psy a samostatný záchod pro hosty, prádelna a dále jsou tu dva menší dětské pokoje, či pokoje pro hosty, propojené vzájemně malou chodbou, šatnou a dětskou koupelnou s vanou a toaletou. Do druhého patra pak vede dřevěné schodiště. V tomto patře je umístěna ložnice s přístupem na balkón a samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a vanou, toaletou i bidetem. Keramika a vana Villeroy&Boch, baterie Hansgrohe.

Celý dům je velmi atypický, má 3 “bedrooms”, 3 toalety, 2 koupelny, všechny materiály přírodní ve vyšším standardu.

Kamenná část domu, sloužící v minulosti za první republiky jako letní sídlo, byla v posledních letech průběžně rekonstruována a v roce 2010 byla na základech původní dřevené chaty postavena masivní srubová část od finské firmy Honka. Vytápění je zajištěno vysokoteplotním tepelným čerpadlem, které ohřívá vodu jak pro podlahové topení, tak pro konvektory, teplá voda je pak zajištěna dvěma boilery 2x200l. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, má však i vlastní studnu, která není v současnosti využívána. Plyn k dispozici na hranici pozemku. Střecha sedlová s kanadským šindelem IKO. Srubová část je z 1/3 podsklepena. Dům je vybaven alarmem s připojením na PCO.

Celý pozemek je oplocený. Jeho dominantou jsou vzrostlé padesátileté stromy jako jsou jedle, smrk, modřín, dub, buk, borovice, tis.

Před domem je umístěn vyhřívaný bazén - SwimSpa s velkou terasou. Součástí domu je dále garáž pro jedno vozidlo, druhá plechová garáž na pozemku je pak využívána jako skladiště zahradní techniky, nicméně na horní části pozemku zpevňené zámkovou dlažbou lze parkovat až deset vozidel .

V případě budoucí potřeby lze pozemek kdykoliv dále dělit a na parcele vetší jak 1tis m2 postavit další dům se samostatným přístupem z ulice třeba pro děti, rodiče či jen k pronájmu a to stále bez narušení soukromí.

Okolí svými lesy a řekami nadchne milovníky turistiky, cyklistiky i vodních sportů. Aktivity jako houbaření lze provozovat přímo na pozemku. Snadná dostupnost do Prahy (5 min jízdy autem do Lidlu na Zbraslav, 25 min jizdy do Bluelightu u Karlova mostu, případně snadné autobusové spojení 20min na Smíchovské nádraží).

Video zde: https://uloz.to/file/dOgoPMF5ZQW1/jilovistehd-mp4

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu647098
Dispozice6+1
Dostupné od1. 3. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyDřevostavba
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha270
VybavenoČástečně
Plocha pozemku6 600
Podlaží1
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 9 m²
Sklep 15 m²
Garáž
Terasa 56 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJíloviště
🚶 63 m (1 min)
PoštaJíloviště
🚶 57 m (1 min)
ObchodStáňa
🚶 99 m (1 min)
BankaČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 6 407 m (9 min)
RestauraceSpark
🚶 153 m (2 min)
LékárnaPETRIV, s.r.o. - Lékárna Na Vráži u sv.Kryštofa
🚘 10 530 m (14 min)
ŠkolaZŠ a MŠ
🚘 2 991 m (4 min)
Mateřská školaDětské Centrum Hobík (školka, kroužky)
🚘 6 018 m (9 min)
SportovištěTJ
🚘 3 007 m (4 min)
Hřiště
🚘 5 775 m (13 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.