Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 49 m² bez realitkyBoloňská, Praha - Horní Měcholupy

Boloňská, Praha - Horní MěcholupyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 8 m²
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


K pronájmu se uvolní krásný světlý byt, který se nachází v přízemí novostavby ve velmi klidné lokalitě, okna jsou orientována do méně rušné části sídliště. Dispozičně se jedná o 1kk ale s rozlohou 49m2 velmi prostorné bydlení i pro pár. K bytu náleží i prostorný sklep.

Kuchyně je vybavena velkou lednicí s odděleným mrazákem, varnou sklo-keramickou deskou a el. troubou. V bytě se dále nachází pračka. K dispozici je rovněž řada úložných prostorů, na bytě zůstávají 3 skříně a komoda, dále v kuchyni navíc úložná skříňka s pracovním prostorem. Navíc je k dispozici skvěle řešená místnost se spoustou úložného prostoru v podobě šikovně rozmístěných polic. Na bytě navíc zůstává postel s matrací a jídelní stůl se židlemi. Topení a teplá voda jsou řešeny centrálně.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, zastávky autobusu směr Skalka a Háje jsou hned před vchodem domu, autobusem na metro trvá cesta cca 12 minut, do centra je skvělé spojení díky blízké vlakové stanici Praha – Horní Měcholupy kde během dne jezdí vlak každých 15-20 minut. Dále se v okolí nachází 3x MŠ, 2x ZŠ, hned u bytu je Penny Market, 5 minut chůze Billa, 10 minut chůze Lidl, dvě zastávky autobusem nákupní centrum s drogerií, lékárnou a Kauflandem, 15 minut přímým autobusem nákupní centrum Vivo Hostivař. Ze sportovního vyžití je v okolí plavecký bazén, golfové hřiště, Hostivařský lesopark je od bytu 10 minut chůze, stejně jako je v blízké vzdálenosti Hostivařská přehrada. Jako velký bonus bych zmínil výborné restaurace v okolí (Pizza, mexická restaurace) a především minipivovar Hostivar s výbornou kuchyní, ještě lepším pivem a příjemnou letní zahrádkou.

Celková cena za moderní příjemné bydlení se skvělým okolím je 18 000Kč i s poplatky za služby, elektřinu a vodu. Internet je zde možnost připojení například k UPC. Upřednostňuji nekuřáky.

Možnost domácích matlíčků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu648716
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Domácí mazlíčci vítáni
Sklep 8 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBoloňská
🚶 66 m (1 min)
PoštaČeská pošta
🚘 1 093 m (3 min)
ObchodPENNY
🚶 187 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 281 m (4 min)
RestauracePizzeria Milano
🚶 306 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 925 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Křimická
🚶 512 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Boloňská 313
🚶 364 m (4 min)
Sportoviště
🚶 651 m (8 min)
HřištěPirátská loď
🚶 295 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.