Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyStará osada, Zastávka - Zastávka, Jihomoravský kraj

Stará osada, Zastávka - Zastávka, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné7 800 Kč


byt 2+kk v přízemí novostavby bytového domu. Celk.plocha objektu 51 m2. K bytu náleží sklep. Byt má bezbariérový přístup, široké dveře, prostornou koupelnu s WC. Vhodný pro invalidy. K dispozici sušárna.Vyhrazené parkovací stání. Dispozice bytu: vstup do chodby, z chodby samostatné vstupy do ložnice, do koupelny s WC a do obýv.pokoje s kuchyňským koutem. Byt má samostatný plynový kotel pro ohřev vody a topení. Smostatné měřiče. Vybavení bytu: koupelna vybavena vanou, záchodem, umyvadlem, pákovými bateriemi, dlažbou, obklady, koupelnový nábytek. Kuchyň –kuch.linka. kombinovaný sporák. Podlahy: chodba a koupelna – dlažba, kuch.kout – dlažba, obýv.pokoj- dřevěná plovoucí podlaha (buk), ložnice – koberec. Chodba:botníky, police, věšáky. Plastová okna se žaluziemi. Klid a soukromí. V Zastávce je kvalitní občanská vybavenost, zdravotní středisko, MŠ, ZŠ, gymnázium, výborná dostupnost Brna, autem 20minut, IDS JMK (vlak i bus) 40 minut. V okolí krásná příroda chráněné oblasti přírodního parku Bílý potok, jako stvořená pro provozování turistiky, cykloturistiky a houbaření. V zimních měsících je vyhledávanou oblastí běžkařů. Lyžařský vlek a možnost jízdy na koni 6 km od Zastávky v obci Zbraslav.

Cena je bez elektřiny a plynu (cca 1700). Tel.: 774741477. Smlouva na dobu určitou 1 rok s možností prodlužování, kauce 17000,-

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6492
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha51
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.