Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyAmbrožova, Praha - Žižkov

Ambrožova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné16 800 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nové a originální bydlení! Chcete zkusit bydlení v loftu?

Přímý majitelé nabízí od 15.04.2021 k dlouhodobému pronájmu 2+kk s galerií v moderním areálu Rezidence Atmosfera s výhledem jak do ulice tak do klidného dvora. Krásný, velmi světlý prosluněný loft s velkými okny, o velikosti 2+kk s plochou 45 m² + galerie 9 m². Byt se nachází v 2. patře cihlového domu s možností pronájmu vlastního parkovacího stání ve vnitrobloku pod uzamčením za příplatek.

Při vstupu se nachází předsíň s místem pro zavěšení kabátů a prostorem na skříň. Dále se nachází koupelna s exkluzivní dlažbou, vanou se sprchou, pračkou a WC. Vcházíte do obývacího prostoru s krásným výhledem a novou moderní kuchyní s novými spotřebiči: indukční varnou deskou, odsavačem par, kombinovanou troubu a mikrovlnnou s funkcí pečení, myčkou na nádobí a lednicí s mrazákem. Nacházíte se ve velmi zajímavém obývacím prostoru s velkým oknem (trojsklo), široké parapety, které Vám umožní sedět u okna a nabízí tak krásný výhled, ale zároveň soukromí díky elektrickým žaluziím. Z obývacího pokoje je vstup na galerii po kovovém schodišti. Zde se nachází prostor pro Váši pracovnu, nebo kout pro relaxaci, čtení nebo co Vás osloví. Na straně do klidného dvora najdete útulnou ložnici s vysokým stropem a prostor pro šatní skříně. I tam najdete velké okno (trojsklo), které Vám přidá světlo.

Po celém bytě jsou masivní dřevěné parkety a dřevěné dveře.

Pokud tento byt nesplňuje Vaše požadavky máme i jiné typy bytů. Více informací vč. nabídky volných bytů naleznete na webu www.rezidence-atmosfera.cz.

Dům je ekonomicko-ekologický, to znamená s nízkými náklady pro uživatele. Provozní náklady jsou 2.000 Kč/měsíc včetně topení, vody a internetu. Výše záloh na elektřinu záleží na Vaší spotřebě. Požadujeme kauci ve výši 2 nájmů.

Velká občanská vybavenost v okolí - restaurace, obchody, tramvaj (300 m), metro Jana Želivského (5 min.), obchodní centrum Flora (7 min.). Pokud Vás nabídka oslovila, nebo máte nějaké další otázky, neváhejte nás kontaktovat na emailu: pronajem@1627.cz nebo telefonním čísle 733 123 400.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu651104
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 4. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBasilejské náměstí
🚶 103 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 635 m (8 min)
Obchod
🚶 256 m (3 min)
BankamBank
🚶 413 m (5 min)
RestauracePizzerie Bambini
🚶 274 m (3 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 483 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 237 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 57 m (1 min)
SportovištěFitnessPark Mgr. David Krumpolc
🚶 552 m (7 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 172 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.