Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkySokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Sokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné6 300 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovanou a vybavenou garsoniéru (1 + kk) v Ostravě-Porube na ulici Sokolovská (poblíž Vozovny) o výměře 25 m2. Byt je umístěný ve vyvýšeném přízemí. Jedná se o moderní, příjemné a prosvětlené obydlí.

Dům je po revitalizaci (plastová okna, zateplení). V letošním roce se bude dodělávat moderní a prostorná zasklená lodžie. Klidná a žádaná lokalita (výhled do klidné zahrady). Snadná dostupnost dálnice D1, MHD, obchodů (Globus, Albert), školy, školky, bazénu, Fakultní nemocnice Ostrava, VŠB-TU Ostrava.

Nájem činí 10 000 Kč, který zahrnuje zálohy (ve výši 3700 Kč) na studenou a teplou vodu, správu domu, úklid společných prostor, poplatky za TV, připojení k internetu (optický kabel) včetně rozšířené volby TV kanálů (PODA). Nájemce si hradí sám zálohy za elektrickou energii a s distribuční sítí si uzavírá smlouvu (cca 500 Kč).

Nájem zahrnuje vybavení bytu: moderní kuchyňská linka s indukční varnou deskou, sádrokartonové podhledy s moderním osvětlením, vestavěná lednice s mrazákem, vestavěná skříň, pračka se sušičkou, moderní koupelna s WC a sprchovým koutem, postel (letiště) se zdravotními matracemi, sklopný stůl pod oknem a židle, držák TV na stěnu, šatní skříň, předsíňová stěna a křeslo (ušák).

Nájemce uzavírá smlouvu na dobu určitou (půl roku) s možností automatického nebo písemného prodloužení. Pronajímatel vyžaduje ověření bezdlužnosti a bezúhonnosti (výpis z rejstříku trestů, výpis z databáze registru exekutora, výpis z insolvenčního rejstříku) a pojištění odpovědnosti za škodu.

Možnost odkoupení vybavení bytu (postel, šatní skříň, ušák, pračka se sušičkou – vše stáří 1,5 roku), čímž dojde ke snížení nájmu.

Zvířata NE. Kuřáci NE. Sklep ANO. Úschovna kol ANO.

Vratná kauce činí 25 tisíc Kč. Volný ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu652600
Dispozice1+kk
Dostupné od26. 2. 2021
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlavíkova
🚶 70 m (1 min)
PoštaOstrava 34
🚶 224 m (3 min)
ObchodHruška
🚶 39 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 255 m (3 min)
RestauraceLa Strada
🚶 544 m (7 min)
LékárnaU Ludmily
🚶 490 m (6 min)
ŠkolaKarla Pokorného
🚶 413 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Sokolovská
🚶 527 m (6 min)
Sportoviště
🚘 1 075 m (3 min)
Hřiště
🚶 245 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.