Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 62 m² bez realitkyNa Hlídce, Praha - Žižkov

Na Hlídce, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme krásný prosluněný byt (obytná plocha bytu 48,3m2) s terasou (14,7m2) v sousedství historické kolonie Domov v dispozici kuchyň, prostorná ložnice, chodba, koupelna s toaletou, spíž, velká terasa (po celé šířce bytu) a sklep. Byt je po celkové rekonstrukci (elektrické rozvody, podlahy, omítky, kuchyň). V bytě jsou nová plastová okna, nové stoupačky, nové vchodové dveře a nově zrekonstruované jsou též vnitřní prostory domu, inženýrské sítě a sklepy. V bytě je UPC internet na optice!

Je vybudována stavební příprava na výtah, který ale zatím není realizován. K bytu náleží terasa, která je vybavená zahradním nábytkem, který je možné po dohodě zanechat. Na terase je také stahovací markýza, která umožňuje příjemné sezení v létě i za mírného deště.

V domě je kočárkárna a kolárna v přízemí.

Měsíční poplatky činí cca 5500,-.

Okolí jsme si velmi oblíbili. Je zde výborná dostupnost do centra tram č.9 (cca 15 min) a to i v nočních hodinách. Je zde dostatečné množství parkovacích míst díky vilám a zahradnické kolonii, takže místo v blízkosti domu najdete i v noci (sousedé z Vršovic, Holešovic a Dejvic o tom určitě ví své). Pro sportovce je ideální areál Pražačka v těsné blízkosti, kde je také bazén vnitřní i venkovní. Velice příjemná je blízkost parků Vítkov, Židovské pece a cyklostezka pod Vítkovem. Pro děti je tu spousta kroužků například v DDM Ulita. Pro dospěláky příjemné množství hospůdek, obchodů (večerky, Lidl apod.) a také milované kino Aero v dochozí vzdálenosti. Pro všechna tato plus se nestěhujeme daleko, proto se těšíme, že se stanete našimi sousedy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu653198
Dispozice1+1
Dostupné od3. 3. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.