Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKomenského, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj

Komenského, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný a plně vybavený byt v druhém nadzemním podlaží nově zrekonstruovaného (2009)bytového domu v obci Jinočany (celkový počet bytů v domě 6). Byt je v osobním vlaspnictví, velikost 50 m2 (+ 2 sklepy, zahrada, kůlna). Sleva při rychlém jednání

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně elektroinstalace, vody, odpadů a plynové přípojky.

V bytě je k dispozici moderně vybavená kuchyň se spotřebiči (myčka, digestoř, trouba s horkovzduchem, lednička s mrazákem, komínová digestoř, sklokeramická deska, vše značkové) v moderním designu. Na kuchyň je napojený obývák, dále malá pracovna s 2 velkými vestavěnými knihovnami a PC stolkem a ložnice, všude plovoucí podlaha a bezbariérové přechody. Okna nová plastová s novými žaluziemi proti sluníčku. V ložnici moderní vestavěné skříně, velmi prostorné. Koupelna vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, vše designové, k dispozici moderní pračka, umně umístěný vlastní plynový Turbo kotel. WC rovněž zcela nové. Na WC i v koupelně světlé nové kachličky na stěnách, na podlaze nová působivá dlažba. V předsíni dlažba odolná proti opotřebování (stupeň č. 4), dále zde jsou vestavěné skříně na míru k odložení kabátů, bund i bot, ale i mycích prostředků, žehlícího prkna a dalších užitečných věcí, které je třeba mít po ruce, ale ne "vystavené". Všechny vnitřní dveře v bytě jsou nové, obložkové, velmi elegantní, vchodové dveře jsou bezpečnostní (třetí úroveň).

Byt má etážové ústřední topení vytápěné plynem (vlastní Turbo kotel v bytě velice elegantně skrytý, takže neobtěžuje) V bytě je zaveden internet (vysílač Wi-Fi) a kabelová přípojka O2 (telefon,

fax, digitální TV …).

K bytu patří jako příslušenství 2 sklepy, oba nadzemní s okénky, rovněž s novými plastovými -jeden menší cca 8 m2 využívaný k uskladnění, druhý velký cca 20 m2 je využívaný jako sušárna. Ve sklepech zavedena elektřina a voda, která je napojena na elektrické hodiny bytu.

K bytu patří rovněž zahrada, která je hned za domem upravená k využívání k posezení, ale i pěstování. Na zahradě je k dispozici kůlna pro uschování potřebného nářadí cca 18m2.

Všechny byty v domě jsou v osobním vlastnictví, zřízeno společenství vlastníků jednotek. Bytový dům sám prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2008 a 2009 - nová střecha, zateplení domu a jeho izolace, rozvody elektřiny a vody ve společných částech domu. U domu je vlastní parkoviště, není problém se zaparkováním.

Dům je umístěn na okraji obce Jinočany, s dostupností 10 minut na metro Zličín, případně metro Luka. přímo z obce vede silniční přípojka na pražský okruh. V obci je nově vybudované lékařské středisko pro děti i dospělé, obchod se smíšeným zbožím, škola, školka, mateřské centrum, restaurace. Jde o dynamicky se vyvíjející obec. Obec patří do spolku obcí regionu Karlštejnsko, přímo skrze ní vede řada cyklostezek, např. právě na Karlštějn, Srbsko apod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu65328
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha50
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.