Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyKašíkova, Vyškov - Vyškov, Jihomoravský kraj

Kašíkova, Vyškov - Vyškov, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování
Cena4 457 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 902 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej velmi pěkný a světlý byt v OV ve Vyškově, po kompletní rekonstrukci, která bude dokončena do konce března 2021. Byt se nachází v přízemí cihlového bytového domu na ulici Kašíkova 5. Rozloha bytu je 89m2 včetně sklepní místnosti (je přímo součástí bytu). K bytu dále patří venkovní terasa a zahrádka o celkové rozloze 38m2 (zahrádka 14m2, terasa 23m2) orientované na jihovýchod, na které vedou balkonové dveře ze zadní části bytu, a dále parkovací stání ve dvoře za závorou vedle domu (S4, 12m2). Vedle parkovacího stání se nachází venkovní branka na terasu/zahrádku. V každé místnosti je elektrické podlahové topení s termostatem (kromě sklepní místnosti), ohřev vody vlastním elektrickým bojlerem. Interiérové dveře značky Sepos. Koupelna bude vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou, místem a vývody na pračku, nad kterými bude elektrický bojler 120 litrů. WC je samostatné s umyvadélkem. Koupelna i WC jsou vybaveny obklady, dlažbou a zařizovacími předměty od firmy SIKO. Kuchyňská linka na fotce je pouze inspirativní, není součástí koupě bytu, jsou připraveny zásuvky/vypínače, odpady, voda. V předsíni je položena dlažba, v obytných místnostech bude plovoucí podlaha lamino tl 8mm německé výroby (fotka podlahy kuchyně ilustrativní). Sádrokartonové stropy jsou vybaveny kvalitní zvukovou izolací.

Celý bytový dům prochází od roku 2018 kompletní revitalizací, která zahrnuje: zateplení (polystyrén tl. 150mm), novou fasádu, vysoce kvalitní plastová okna Sulko s trojsklem, nové stoupačky voda/odpad, nová ležatá kanalizace, drenážní odvod vlhkosti okolo celého domu a kompletní nová vnitřní elektroinstalace. Internet v celém domě je veden optickým kabelem. Na budovu je vydán PENB třída C.

Bytový dům se nachází v ideální klidné lokalitě blízko centra (pěšky 10 minut, obchody, restaurace, bankomat apod.), blízko se nachází také vlakové nádraží (cca 3 minuty pěšky) a autobusové nádraží (cca 10 minut pěšky).

Prohlídka možná po předchozí telefonické domluvě. Inzerát není určen realitním kancelářím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu655092
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha89
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Sklep
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 245 m (3 min)
PoštaVyškov 1
🚶 722 m (9 min)
ObchodRašner
🚶 453 m (5 min)
BankaFio, Vyškov
🚶 402 m (5 min)
RestauraceNádražní restaurace
🚶 286 m (3 min)
LékárnaHelios
🚶 511 m (6 min)
ŠkolaGymnázium
🚶 254 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Puškuniva
🚘 1 488 m (3 min)
SportovištěSquash centrum
🚶 270 m (3 min)
Hřiště
🚶 730 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.