Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 35 m² bez realitkyMostecká, Praha - Malá Strana

Mostecká, Praha - Malá StranaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč


Unikátní prostory v rekonstruovaném domě u Karlova Mostu-multifunkční využití-2x35m2/2x60m2 s jedinečným zázemím-recepce,jednací místnost,restaurace,kavárna,úklid.a asistent.služby,internet,tel.linky.

Možnost pronajmutí místností i jednotlivě (1.000,-czk/m2 včetně veškerých služeb a spotřeby energií, zahrnuje i úklid).

Další služby v rámci nájmu: 1.Donáška nápojů a drobného občerstvení z baru (v objektu); 2.Donáška obědů a večeří z restaurace (v objektu) 3.Úklid kanceláře, společných prostor, WC 4.Možnost využití zasedací místnosti pro cca 20 osob zdarma 5.Zabezpečení a ostraha společných prostor od 8:00 do 24:00 6.Zabezpečení prostor objektu v době uzavření provozu 7.Možnost využití recepce (baru) za účelem přijímání vzkazů, pošty, doručovaných zásilek 8.Telefonní linky k dispozici 9.Možnost použití menšího sklepního depositu 10.Sleva 25% na veškeré konzumace v provozech objektu (bar, restaurace, vinotéka), možnost měsíční fakturace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu65834
DispoziceOstatní
Podlaží2
Plocha nebytového prostoru35
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.