Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyBartoškova, Praha - Nusle

Bartoškova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné8 200 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč


Plně zařízený 1+kk v bytovém domě z r. 2004. Kuchyně s varnou plotnou, mikrovlnkou, lednicí a nádobím. V koupelně sprchový kout a pračka. V předsíni velká vestavěná skříň. Obýváková stěna, dvojlůžko, komoda, jídelní stůl a čtyři židle. Možnost internetu (není v ceně).

Parkování před domem. Tramvaj: 3 minuty od domu - 10 minut na Václavské nám. Bus: 3 minuty od domu - 5 minut na metro Pankrác. Vlak: 5 minut od domu nádraží Praha-Vršovice.

Volný od konce srpna 2015. Pro nekuřáky bez domácích mazlíčků. Nájem: 8200 Kč, zálohy na služby: 1700 Kč pro jednu osobu, elektroměr: převod na nájemce. Přímý majitel.

A fully furnished studio flat in a house from 2004. Kitchen: cooker, microwave, fridge, dishes and cutlery. Bathroom: shower, wash machine. Hall: Big storage space. Room: Bookcases, double-bed, table/4 chairs. Internet available (extra fee).

Parking on the street. Tram: 3 mins walk, 10 mins travel to the Wenceslas Square. Bus: 3mins walk, 5mins travel to metro Pankrác. Train: 5mins walk to station Praha-Vršovice.

Available: end of August 2015. No smokers, no pets. Rent: 8200 Kč, services: 1700 Kč for 1 person. Electricity meter: paid directly by the tenant. Rented by apartment owner.

Note: The flat is registered as a non-residential premise ("atelier") so it cannot be declared as a place of residence towards Czech authorities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu65848
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.