Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyMasarykovo nábřeží, Praha - Nové Město

Masarykovo nábřeží, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Cena16 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 72 054 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velice pěkný secesní byt 2+1 s balkonem a arkýřem o celkové velikosti 80 m² na Masarykově nábřeží (oproti Žofínu) po úplné rekonstrukci. Byt nabízí krásné výhledy na Vltavu, Petřín, Národní divadlo, Pražský hrad a Slovanský ostrov. Byt se nachází ve zvýšeném 2. podlaží historického činžovního domu v novobarokním stylu s prvky eklektismu z roku 1904 dle návrhu architekta Edvarda Rechziegela.

Interiér zahrnuje vstupní halu (8 m2), obývací pokoj s arkýřem (27 m2), ložnici (20,3 m2), koupelnu se sprchovým koutem (2,8 m2), oddělenou toaletu (1 m2), kuchyň s jídelnou (13,6 m2) a komoru (1,8 m2). Z obývacího pokoje je vstup do arkýře a na menší balkon (2,7 m²) s exkluzivním výhledem (orientace oken na západ). Byt i dům jsou nově zrekonstruované. V bytě jsou původní dřevěné parketové podlahy v ložnici a obývacím pokoji, keramická dlažba v kuchyni, na chodbě, v koupelně a WC. Zachované původní elementy, vysoké stropy, dvojitá špaletová okna. Topení: vlastní plynový kotel. Součástí bytu je prostorná sklepní kóje (5 m²).

Lukrativní lokalita s veškerou občanskou vybaveností, mnoho obchodů, restaurací a kaváren. Skvělá dopravní dostupnost. V sousedství se nachází Slovanský a Střelecký ostrov, nábřeží řeky Vltavy či Náplavka, Národní divadlo, Tančící dům. Možnost kulturního a sportovního vyžití.

PRODEJ BEZ REALITNÍ KANCELÁŘE - PROSÍM RK NEVOLAT

I offer for sale a very nice Art Nouveau apartment 2 + 1 with a balcony and a bay window with a total size of 80 m2 on the Masarykovo nabrezi (embankment, opposite Žofín) after a complete reconstruction. The apartment offers beautiful views of the Vltava, Petrin Hill, the National Theater, Prague Castle and Slavonic Island. The apartment is located on the upper 2nd floor of a historic apartment building in the Neo-Baroque style with elements of eclecticism from 1904 according to the design of architect Edvard Rechziegel.

The interior includes an entrance hall (8 m2), living room with bay window (27 m2), bedroom (20,3 m2), bathroom with shower (2,8 m2), separate toilet (1 m2), kitchen with dining area (13,6 m2) and pantry (1,8 m2). From the living room there is access to the bay window and to a smaller balcony (2,7 m2) with an exclusive view (with orientation on the west). The apartment and the house are newly renovated. The apartment has the original wooden parquet floors in the bedroom and living room, ceramic tiles in the kitchen, hallway, bathroom and toilet. Preserved original elements, high ceilings, double casement windows. Heating: own gas boiler. The apartment has a spacious cellar (5 m2).

Lucrative location with all amenities, many shops, restaurants and cafes. Great transport accessibility. In the neighborhood there are Slovanský and Střelecký Islands, the Vltava river embankment or Náplavka, The National Theatre, The Dancing House. Possibility of cultural and sports activities.

SALE WITHOUT REAL ESTATE AGENCY

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu658541
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
Sklep
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 164 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 561 m (7 min)
ObchodMini Market
🚶 20 m (0 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 441 m (5 min)
RestauraceKlub cestovatelů
🚶 31 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 533 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Brána jazyků
🚶 116 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 221 m (3 min)
SportovištěEXPRESKA
🚶 564 m (7 min)
Hřiště
🚶 247 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.