Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyU Kanálky, Praha - Vinohrady

U Kanálky, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Luxusní bydlení k dlouhodobému pronájmu na Královských Vinohradech, v lokalitě, která splňuje ty nejvyšší nároky na klidné bydlení a zároveň aktivní život v centru Prahy. Byt se nachází v tiché ulici U Kanálky, ve 4. podlaží secesního domu s výtahem. Dispozice je 2+1, s halou, prostornou kuchyní s balkónem a komorou, se dvěma světlými pokoji, koupelnou, samostatnou toaletou, a technickou místností, kde se nachází pračka se sušičkou a úložné prostory. Celková plocha bytu včetně balkonu je 86m2. Kuchyň je plně vybavena včetně lednice a myčky. Byt je částečně zařízen novým vkusným nábytkem. V bezprostřední blízkosti je rozlehlý park Riegrovy sady s dětským hřištěm, náměstí Jiřího z Poděbrad s kavárnami, obchody a farmářskými trhy, v pěší dostupnosti tramvajové zastávky linky 11, 13, 10 a 16, stanice metra Jiřího z Poděbrad a Náměstí Míru. V pěším dosahu je několik mateřských i základních škol, poliklinika, pošta a plno malých obchodů, daleko není do OC Flora. Dobře udržovaný dům bude čerstvě po rekonstrukci fasády, společné prostory prošly již dříve nákladnou rekonstrukcí. Hledáme spolehlivé nájemníky, prosíme pouze nekuřáky bez domácích zvířat. Nájem činí 22 000,- plus poplatek 2000,- na osobu/měsíc. Elektřina a plyn dle spotřeby. Těšíme se na vás!

A 86m2 two-bedroom apartment is for rent in Vinohrady, the premier residential neighborhood of Prague. The apartment is on the 4thfloor of a well-maintained art nouveau building with an elevator, in a quiet street very close to a wonderful farmer’s market, a large park and a 3-minute walk to the subway Náměstí Jiřího z Poděbrad. It is partially furnished. The kitchen (with a balcony) is equipped with dishwasher, electric stove and oven, microwave, fridge and a freezer. The storage room is equipped with a new washing machine and dryer. The rent is 22 000,- plus 2000,- fee per person/per month. Gas and electricity are paid separately. We look forward to meeting you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu659242
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 323 m (4 min)
PoštaPraha 33
🚶 571 m (7 min)
ObchodVečerka
🚶 51 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 428 m (5 min)
RestauraceKabuki
🚶 23 m (0 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 311 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 331 m (4 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 103 m (1 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 313 m (4 min)
Hřiště
🚶 325 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.