Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyHerlíkovická, Praha - Kbely

Herlíkovická, Praha - Kbely
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


BYT SE ZAHRADOU

Přízemní prosluněný jihozápadní byt 3kk se zahradou (120m2) v klidné části Prahy 9 Kbel v nově postaveném obytném domě z roku 2007. V celém bytě je plovoucí podlaha barvy dub, koupelna a záchod s šedým obkladem a dlažbou. Kuchynský kout je připravený na vestavbu linky i s myčkou a odsavačem par. Velmi dobře řešené úložné prostory - malá šatna přímo v jedné z ložnic a dále pak komora přímo v bytě a sklep. Obývací část s kuchynským koutem je situovaná na jih a díky velkému francouzskému rohovému oknu působí vzdušně a prosvětleně, obě ložnice jsou na západ. Zahrada je po celé délce bytu taktéž jihozapadní, terasovitá, do tvaru písmene L a krásně upravená.

Veškerá občanská vybavenost v rámci Kbel (nová příjemná mateřská škola s velkou zahradou a taktéž škola v klidné části Kbel cca 5 minut chůze. pošta, zdravotní středisko, městský úřad a potraviny Billa též do 5 minut od bytu. přímo u domu multifunkční hřiště na tenis, basketbal ap. a dětské hřiště. Dále Kbely nabízejí velký park a mezi Kbely a Letňany vyrůstá další park, kde je již nyní možné využívat dráhu na bruslení). Při cestování do centra Prahy je možné využít vlaku (20 minut na Hlavní nádraží), nebo autobusových linek a metra (cca 30 minut).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66001
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.