Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyHněvkovského, Praha - Chodov

Rezervováno
Hněvkovského, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmeme pěkný rekonstruovaný byt situovaný na východ v docházkové vzdálenosti od metra Háje. Cena 12 000 Kč/měsíc. Poplatky pro 1 osobu 3 200 Kč. Plocha bytu je 42,5m2 (+ balkon). Byt je částečně vybavený. Internet není v ceně.

Vybavenost: Byt je v devátém patře 13patrového domu (2 výtahy). Je na chodbě společně s 5 dalšími byty. Chodba je od výtahu oddělena dalšími dveřmi, což zvyšuje bezpečnost. Byt prošel kompletní rekonstrukcí před 7 lety a je v něm řada chytře řešených úložných prostor.

V bytě zůstává množství vybavení (vše, co je na fotografiích). V chodbě, ložnici a obývacím pokoji je kvalitní vinylová podlaha bez prahů. Je zde nové topení a dle zkušeností jsou náklady na vytápění v zimě nízké. Interiér bytu je nekuřácký.

Ve světlé ložnici je dostatek místa na dvoulůžko (možno použít sedačku z obývacího pokoje, která je určena k trvalému spaní), je zde velká šatní skříň (polovina s tyčí a 2 policemi, 2. polovina velké množství polic) a komoda. Můžeme dodat noční stolky i velký pracovní stůl v designu pokoje.

V obývacím pokoji je prostor jak na jídlo, tak na odpočinek (vybavení viz fotografie) a je z něj vstup na balkon, který sice není velký, ale stačí na pověšení prádla, umístění kol nebo posezení u kávy.

V kuchyni je k dispozici lednice s mrazničkou, myčka, elektrický sporák s dvouplotýnkou, není k dispozici trouba, ale je možné zapůjčit moderní "remosku", kde lze upéct téměř cokoliv.

V předsíni je velká zrcadlová vestavěná skříň s rozmanitými úložnými prostory (botník včetně sezení, koš na špinavé prádlo, šuplíky, šatní tyče na kratší i delší oblečení, prostor na dlouhé předměty a řada dalších).

Toaleta je oddělena od koupelny a je zde i skříňka na čistící prostředky, toaletní papír apod.

Koupelna je malá, ale má vanu (120cm), skříňky pod umyvadlem, nad pračkou a zrcadlovou nad umyvadlem. Pračka není součástí vybavení.

Okolí: Byt má velmi praktické umístění v blízkosti spojení do centra i do přírody. Zastávka busu je kousíček od domu. Jezdí tam bus č. 125, což je spoj na Smíchovské nádraží po Jižní spojce - cca 17-20 min, a 165. Na metro Háje je to jedna zastávka (svižnou chůzí 5-7 min), 3 zastávky na Opatov. V okolí nejsou parkovací zóny. V okolí je k dispozici snad všechno, co člověka napadne. V bezprostřední blízkosti jsou potraviny, drogerie, lékárna, poliklinika, pošta, jen o pár kroků dál Jihoměstský pivovar a zelená plocha Centrálního parku. Kolem metra Háje je řada restaurací a rozmanitých drobných obchodů a služeb. Obří nákupní centrum Westfield Chodov je 1-2 stanice metrem nebo pár stanic autobusem. V okolí je velké množství vyžití pro děti (spousta dětských hřišť, kulturní a rodinná centra, dopravní hřiště, pumptrack a rampa), a nechybí ani rozmanitá sportoviště pro dospělé. Cca 10 min pěšky je Hostivařský lesopark s přehradou, v krátkém dojezdu MHD je pak Milíčovský a Kunratický les. 3 stanice autobusem pak plavecký bazén Jedenáctka.

Preferujeme ověřené zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu661055
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 12. 2021
Podlaží9
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHněvkovského
🚶 207 m (2 min)
PoštaPraha 415
🚶 401 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 159 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 782 m (9 min)
RestauraceJihoměstský pivovar
🚶 260 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 257 m (3 min)
ŠkolaZŠ Květnového vítězství
🚶 389 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Vejvanovského
🚶 433 m (5 min)
Sportoviště
🚶 478 m (6 min)
Hřiště
🚶 281 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.