Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyArgentinská, Praha - Holešovice

Argentinská, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 3 m² • Lodžie 10,5 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Stylový byt 2+kk s velkou zasklenou lodžií a garážovým stáním (v ceně pronájmu), novostavba, zařízený, k nastěhování ihned

Dovoluji si nabídnout velmi světlý, útulný a dobře situovaný byt v novostavbě Vivus Argentinská, který se nachází ve velmi žádané lokalitě Holešovic.

Bytová jednotka ve vysokém standardu je o dispozici 2+kk (51,7 m2) plus lodžie (10,54 m2), sklepní kóje a garážové stání. Standardy bytu jsou v tomto provedení: třívrstvá dřevěná plovoucí podlaha, protipožární bezpečnostní dveře (třída 3), venkovní elektrické žaluzie.

Jednotka se nachází ve třetím nadzemním podlaží s jihovýchodní orientací lodžie, která je přístupná z obou obytných místností a výhledem do klidného vnitrobloku. Lodžii lze dle potřeby zcela nebo částečně uzavřít zasklenými panely, k dispozici balkónový nábytek.

Byt je vkusně zařízen nábytkem na míru od firmy Hanák (sestava v obývacím pokoji, vestavné skříně v ložnici a v chodbě, dvojlůžko s nočními stolky s matracemi), stěny jsou opatřeny pryskyřičnou stěrkou v šedé barvě.

V obývacím pokoji propojeném s kuchyňským koutem se nachází rohová sedačka Phase, jídelní stůl s židlemi a konferenční stolky. Stylová kuchyně na míru Hanák je plně vybavena: spotřebiče Miele (myčka, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř a indukční deska), vestavná lednice s mrazákem Liebherr, rychlovarná konvice, nádobí pro stolování a vaření.Byt je dále vybaven 55 palcovým televizorem LG OLED55CX3LA a přípojkou na TV a internet. V koupelně je vana a multifunkční sprchový panel, topný žebřík, WC, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem (Hanák), pračka a sušička Miele. K dispozici je základní vybavení pro úklid.

V blízkosti domu je velmi dobrá dopravní dostupnost, cca 10 minut do centra (metro C Holešovice a Vltavská, několik tramvajových linek) i občanská vybavenost (obchody, poliklinika, lékárna, restaurace). V blízkosti je ZOO, botanická zahrada, park Stromovka.

Pro více informací napište na e-mail. Těším se s Vámi na prohlídku.

Stylish apartment (one bedroom and living room with kitchen corner) with a large glazed loggia and garage parking, new building, furnished, ready to move immediately

I would like to offer a very bright, cozy, and well-situated apartment in the new building Vivus Argentinská, located in a very desirable location in Holešovice.

The apartment unit in a high standard has 2 + kk (51.7 m2) plus a loggia (10.54 m2), a cellar, and a garage. The apartment has a three-layer wooden floating floor, fire safety door (class 3), outdoor electric blinds.

The unit is located on the third floor with a southeast orientation of the loggia, accessible from both living rooms, and overlooks a quiet courtyard. The loggia can be entirely or partially closed with glazed panels as needed; balcony furniture is available.

The apartment is stylishly furnished with the custom-made furniture from the Hanák company (set in the living room, built-in wardrobes in the bedroom and the hallway, double bed with bedside tables with mattresses), the walls are fitted with a gray resin spatula.

The living room, connected to the kitchenette, has a Phase corner sofa, a dining table with chairs and coffee tables. The stylish kitchen (Hanák) is fully equipped with: Miele appliances (dishwasher, convection oven, microwave, extractor hood, and induction hob), a built-in fridge with freezer (Liebherr), kettle, dishes for dining and cooking. The apartment is also equipped with a 55-inch LG OLED55CX3LA TV and an internet connection. The bathroom has a bath and multifunctional shower panel, heating ladder, toilet, sink with cabinet and mirror (Hanák), washer and dryer (Miele). Essential cleaning equipment is available.

Near the house are excellent transport accessibility, about 10 minutes to the center (metro C Holesovice and Vltavska, several tram lines) and civic amenities (shops, clinic, pharmacy, restaurant). Nearby is the ZOO, botanical garden, Stromovka park.

For more information, write to the e-mail: . I look forward to seeing you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu661691
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 10,5 m²
Garáž
Sklep 3 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDArgentinská
🚶 185 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 451 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 296 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 464 m (6 min)
RestauraceU Holiše
🚶 326 m (4 min)
LékárnaLékárna Osadní
🚶 319 m (4 min)
ŠkolaBratrská škola
🚶 623 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 800 m (10 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 297 m (4 min)
Hřiště
🚶 345 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.