Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 296 m² bez realitkyU Sýpky, Rajhradice - Rajhradice, Jihomoravský kraj

U Sýpky, Rajhradice - Rajhradice, Jihomoravský kraj
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 679 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


!!!! Aktuální stav prodeje nemovitosti: 8.7.2010 peníze vloženy do notářské úschovy, inzerát bude smazán - již není aktuální prodej !!!!!!dne 7.5.2010 podepsány smlouvy o smlouvě budoucí kupní, tedy prosím další zájemci prozatím nevolejte, po složení peněz do notářské úschovy inzerát ihned smažu děkuji !!!!

Prodáme RD v Rajhradicích, v domě se nachází dvě místnosti o rozloze cca 20 m2, kuchyn cca 16 m2, chodba, samostatná koupelna a WC, obojí nově vybudováno před 10 lety, dům je ihned k bydlení, v současné době je již , dům je plně napojen na všechny IS, tedy obecní kanalizace, obecní vodovod /tento je prozatím řešen pro dva RD bude nutné provést instalaci samostatného vodoměru nebo těsně před domem se nově napojit/, samostatná přípojka elektřiny a plynu, přípojka na telefon a internet v domě, ústřední topení na plynový kotel, ve dvoře se nachází spousta zemědělských přístavků, tedy je těžké uvést zastavěnou plochu, celková plocha pozemku je 296 metrů, plochu zastavěnou domem odhaduji na 90 m2, zemědělské budovy cca 100m2. Možnost vybudování podkroví.

Dobré dopravní napojení na Brno /MHD/, pouze cca 5 km od nákupního centra Olympie a 3km od hranice Brna. V obci je dobrá infrastruktura např. obchody, restaurace, škola. Zastávka MHD je vzdálena cca 50 metrů od pozemku. Adresa U Sýpky 426, majitelé bydlí ve vedlejším domě U Sýpky 26.

Cena 1.790.000,- Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66268
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha296
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.