Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyLásenická, Praha - Kyje

Lásenická, Praha - KyjeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu krásný byt o velikosti 2+kk/B v lokalitě Praha 9 - Kyje - Hutě. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlové novostavby z roku 2001. Byt je velice dobře dispozičně řešen, vstupní předsíň poskytuje samostatné vstupy do jednotlivých místností. Byt zůstal částečně vybavený (kuchyňský kout, rozkládací pohovka, knihovny, vestavěné skříně v předsíni a ložnici, skříně a pračka v koupelně). K bytu náleží sklepní kój, možno využít společnou sušárnu a kolárnu. Výborná dopravní dostupnost (metro B Rajská zahrada 10 min pěšky, BUS 2 min) i občanská vybavenost. Na podlaze je dlažba (předsíň, WC, koupelna, kuchyňský kout), plovoucí podlaha (obývací pokoj) a koberec (ložnice). Nájem 7000Kč/měsíc + 4000 poplatky (zúčtovatelné podle spotřeby, stanoveny pro 2 lidi, včetně elektřiny) Byt je volný ihned k nastěhování. Prosím nájemníky bez zvířete.

An appartment for rent 2 rooms + kitchen corner, 1st floor in a house from 2001. Kitchen included, any wardrobe, washmashine. The appartement is immediately free to move in. Near by metro (subway) station Rajská zahrada. Only without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66289
Dispozice2+kk
Podlaží1
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.