Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 22 m² bez realitkyMukařovského, Praha - Praha-Stodůlky

Developerský projekt
Mukařovského, Praha - Praha-StodůlkyNovostavba • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby121 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Dostupný od: červenec 2021!

Byt 333 o dispozici 1+KK se nachází ve 3.NP objektu LUKA TRIANGL s výhledem směrem na Centrální park.

Byt je vhodný pro pár.

Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči konkrétně: sklokeramickou deskou, mikrovlnou troubou a chladničkou. K dispozici je zde i jídelní stůl a židle.

Dvoulůžko je vybaveno přikrývkami a polštáři. V bytě je vestavěná šatní skříň. Koupelna je spojena s WC, dále se zde nachází umyvadlo a sprchový kout. V chodbě je botník s věšákem. Okna jsou stíněna záclonami a závěsy. Vysokorychlostní internet v každém bytě je samozřejmostí.

Projekt LUKA TRIANGL je dostupné nájemní bydlení pro každého, kdo aktivně žije a chce využívat všech výhod, které město nabízí.

Pouhých 90 kroků. Přesně tolik vám jich stačí, abyste došli od metra B stanice Luka k výtahu svého nového bytu. Daleko nemusíte chodit, ani když budete potřebovat zaplnit ledničku, dostanete chuť na dobrou večeři nebo si budete chtít zacvičit.

Rezidenti bydlící v LUKA TRIANGL mají k dispozici služby recepce, ostrahu 24/7, celý objekt je bezbariérový a odpovídá nárokům bydlení 21.století.

Součástí komplexu je obchodní centrum, ve kterém najdete supermarket, restaurace, bankomaty, banku, drogerii, pojišťovny, trafiku, fitness centrum nebo samoobslužnou prádelnu.

Do centra se z LUKA TRIANGL dostanete metrem za 15–20 minut, na letiště autem ještě dříve. V těsné blízkosti je Centrální park Prahy 13 můžete se zde proběhnout, jen tak projít, posedět nebo s dětmi zajít na nové hřiště. Až vám 39 hektarový park bude malý, procházkou se dostanete až do Prokopského údolí.

Nájemní bydlení LUKA TRIANGL je koncipováno jako malometrážní bydlení. Máte na dosah centrum města i přírodu. Pod jednou střechou najdete vše, co k příjemnému životu potřebujete.

Cena za energie a služby 121 Kč / m2 / vč. DP ; možnost podzemního parkovacího stání a sklípku za poplatek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu664726
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha22
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.