Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 200 m² bez realitkyKřimov - Křimov, Ústecký kraj

Křimov - Křimov, Ústecký krajMHD 6 minut pěšky • Parkování
Cena2 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 174 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Realitní kanceláře prosím nevolat, nepsat. Nemám zájem o žádnou formu spolupráce. Děkuji.

Křímov dělí od města Chomutov jen několik málo kilometrů. Po rychlostní silnici ale směrem od Chomutova postupně dostoupáte do úplně jiného světa. Od zašedlého průmyslového města se během chvilky dostanete do nedotčené přírody, zvláště první jízdy, než si na to trochu zvyknete, jsou tak jedinečným zážitkem. Stejně jako Chomutov a přilehlá města má i obec Křímov neslavnou historii, kdy se na tomto kraji ve 20. století negativně odrazila válka, vysídlení původního obyvatelstva a poté intenzivní hornická činnost v Mostecké pánvi.

Časy se ale mění, důlní činnost ustává, dochází k revitalizaci okolí a z Křímova a okolí se stává velice atraktivní lokalita pro bydlení a rekreaci. V blízkosti najdete krásné hrady, zámky ale i divokou přírodu a panoramatické výhledy Krušných hor. Půl hodinky autem jsou k dispozici i lyžařská střediska pro milovníky zimních sportů.

Stavba leží v centru obce na mírně svažitém pozemku o výměře 592 metrů. Z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 300 metrů. Před domem vede silnice, která protíná obec. Díky nedávno vybudovanému obchvatu zmíněné rychlostní silnice je však provoz v obci velmi klidný. Perfektní dopravní dostupnost doplňuje i autobusová zastávka umístěná pár metrů u domu a obcí vede také železnice.

Objekt je určen k rekonstrukci a tento stav tak skýtá zajímavé příležitosti následného využití. Jeho předání proběhne ve stavu na přiložených fotografiích. Je vhodný pro rekreaci, bydlení nebo komerčnímu využití. Díky své velkorysé výměře lze i využití kombinovat. V katastru nemovitostí je označen jako rodinný dům. Tak jako celý kraj má i tato nemovitost pohnutou historii. Sloužila k bydlení, ubytování i jako noční klub. V tuto chvíli čeká na někoho, kdo ji rekonstrukcí vnukne nový život podobně jako se to děje u mnoha domů v blízkém okolí.

Hlavním vchodem se dostanete do původní podsklepené stavby se sedlovou střechou. Hala má velkorysé rozměry a dvě okna s výhledem směrem do ulice. Průchody po levé straně se dostanete do chodby a dalších místností. Z chodby pak vedou schody do sklepa a do prvního patra, kde jsou 4 pokoje a vstup na půdu s výškou zhruba 150 cm pod hřebenem. Z původního objektu se lze průchodem dostat do přístavby s pultovou střechou, kde můžete nalézt další 4 místnosti s okny s výhledem do neoplocené zahrady, do přístavby je umožněn vstup přes samostatný vchod.

Dům je napojen na vodu, elektřinu i obecní kanalizaci a disponuje kotlem na tuhá paliva.

Prohlídky možné obvykle o víkendu.

RK prosím nevolat máme zajištění kompletní právní a realitní servis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu665934
Dispozice5+1
Dostupné od1. 3. 2022
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku592
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 1 minuta autem
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřimov zastávka
🚶 557 m (7 min)
PoštaHora Svatého Šebestiána
🚘 4 766 m (4 min)
ObchodHesse
🚘 14 282 m (15 min)
BankaKomerční banka
🚘 11 832 m (11 min)
RestauraceRestaurace Celná
🚘 3 144 m (3 min)
LékárnaU Lípy
🚘 13 154 m (12 min)
Škola
🚘 8 346 m (10 min)
Mateřská školaMŠ Zahrádka - Kundratická
🚘 13 288 m (12 min)
SportovištěSporthalle Satzung
🚘 14 077 m (14 min)
Hřiště
🚘 8 454 m (12 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.